Вважалося, що необроблений бурштин здатний відлякувати злих духів з самої людини і її житла.

А ось облагороджений сонячний камінь, ще одна назва бурштинової смоли, здатний притягувати добро. З цією метою вагітні жінки намагалися прикрашати себе бурштиновим намистом. Сучасна наука підтвердила корисні властивості бурштину.

І тепер, крім прикрас, для збереження краси і здоров’я ми використовуємо бурштинову кислоту, яку отримують при переробці бурштинової крихти.

Бурштинова кислота є тією речовиною, без якої наш з вами організм існувати не може. Здорова людина в звичайному стані сама по собі виробляє близько 200 г кислоти на день, які з успіхом витрачає на різні важливі процеси життєдіяльності, що відбуваються в нашому організмі.

Для того, щоб бурштинова кислота була присутня в вашому організмі в необхідному обсязі, зверніть увагу на наступні продукти: буряковий сік, виноград, кавун, вишня, тверді сорти сирів, яблука, ківі, морська капуста, кефір, соняшник.

А ще ця речовина зміцнює імунітет, захищає організм від вірусних захворювань, підвищує тонус і додає сили, відновлює нервову систему, абсорбує небезпечні для здоров’я людини токсини, відновлює дихання клітин і їх структуру, перешкоджає процесам старіння.

Ретельно розітріть таблетки бурштинової кислоти до порошкоподібного стану. Розведіть отриманий порошок в склянці теплої води. Дві таблетки тричі на день — чудовий стимул для імунітету.