Всього 195 пунктів обігріву розташувалися на вокзалах, у медзакладах та інших установах і найбільш людних місцях. Рятувальники розповідають, що це зроблено з метою недопущення випадків обмороження та загибелі людей і на своєму сайті розмістили адреси усіх пунктів. У таких посередках прихистку безхатченки можуть зігрітися, отримати одяг, гарячий чай та їжу.

Відвідати ці пункти можна за адресою: ГО «Полум’я надії» – вулиця В.Інтернаціоналістів,12 (з 9-00 до 17-00); вулиця Пирогова, 74 (з 9-00 до 17-00).

Волонтери, які працюватимуть у пунктах обігріву, взаємодіють з екстреними службами міста, здійснюють супровід до адаптаційних центрів за бажанням безхатьків.

Пункти обігріву також функціонуватимуть в приміщеннях Залізничного вокзалу (цілодобово), Центрального автовокзалу (цілодобово), Східному та Західному автовокзалах міста.

Найбільше безхатьків на залізничному вокзалі. Туди регулярно підвозиться їжа, працює більше волонтерів. Працюють у Вінниці і пункти роздачі гарячої їжі: ГО «Полум’я надії»: площа перед ринком «Урожай» —Пт, 15.00. ГО «ХЕЛП-ВІННИЦЯ»: площа через дорогу від Центрального автовокзалу по вул. Київська —Пн та СР, 12.00, тролейбусна зупинка «Залізничний вокзал» біля Укрпошти —Сб, 12.00. ГО «Всеукраїнська благодійна громада «Дім милосердя «Віфезда»: по вулиці Привокзальній за АЗС «Укрнафта», склади солі —Сб, 16.00 ГО «Всеукраїнська благодійна громада «Дім милосердя «Віфезда» (с.Вінницькі Хутори, вул. Лесі Українки, буд.17А).

Ілона ВАЛЬТЕР