– Усе село Михайлин омивається слізьми, бо загинув турботливий син, надійний товариш та коханий наречений, — розповідають в розпачі рідні. — З 2016 по 2019 рік Євген служив у Національній гвардії у Калинівській частині 3028. Кожних два місяці їздив у Донецьку область на другу лінію. Його товариші розповідали, що він був хоробрим та відважним. Завжди допомагав всім у важку хвилину. Під час останніх від­ряджень в АТО міг загинути у будь-яку хвилину, бо розвозив воду по різних частинах та гарячих точках. Та про це ніколи не розповідав своїм близьким, не жалівся на долю та не говорив про побачене на війні. Навіть на похоронах побратими крізь сльози казали, що він був найхоробріший з усіх.

Після служби купив собі машину та займався перевезеннями. Всім хотів допомогти. Комусь буряк перевезе, а комусь зерно. Був справжньою опорою для своєї матусі Ганни.

Як людина він був енергійним та трудолюбивим. Такі люди — справжня рідкість у наш час. Тому в нього і було багато друзів. Навіть після служби в Донецьку в нього залишились товариші, до яких він їздив у гості…

Напередодні того жахливого дня він хрестив донечку у свого товариша.

Другим в автокатастофі загинув 33-річний Дмитро Слободянюк із Вінниці. Разом з Євгеном вони їздили на підробітки.

– У Дмитра залишилась донечка та дружина. Вся родина в розпачі, — повідомляє його сестра Олександра. — Ця ДТП — велике горе для всієї родини. Дмитро був надійним другом, хорошим, вірним братом та турботливим батьком…

У понеділок вони поїхали на роботу в Житомирську область. По дорозі, а саме, в Пулинському районі, зламалась машина та вони зупинились її ремонтувати… Вантажівка, яка їхала на великій швидкості, збила їх на смерть.

У пресслужбі Житомирського поліцейського главку повідомляють: попередньо встановлено, що близько 18 години на автодорозі між населеними пунктами Пулино-Гута та Ясенівка водій вантажного автомобіля «MAN», 60-річний житомирянин, здійснив зіткнення з автомобілем «ЗІЛ», що стояв на дорозі. У результаті ДТП водій «ЗІЛ», 33-річний житель м. Вінниці, та його пасажир, 24-річний житель Вінницької області, які стояли поблизу авто, від отриманих травм загинули на місці події.

Софія Копач