У косі – жіноча мудрість і неповторність

Довговолоса красуня Софія Волинець проживає у мальовничому селі Дашківці, що на Літинщині. Там виросло не одне покоління Волинців. Мама розповідає, що Софія — особлива дівчинка, бо не женеться за модними трендами. Та вся родина тішиться одним – її волоссям.

Красуня навчається у 9-му класі. І вже знає, що жіноча мудрість та неповторність – у довгій виплеканій косі. Розкішним волоссям її наділила природа, тож обрізати та фарбувати вона не збирається. А навпаки, миє, розчісує та виплітає. Розповідає, що справжній секрет – любов та цінність природної краси. Довжина її волосся 126 сантиметрів.

Навіть вихователі у дитсадку творять із волосся Ангеліни дива

Довговолоса красуня Ангеліна Матушко проживає у місті Вінниці. Дівчинці 5 років, вона відвідує КЗ ДНЗ 77 ВМР.

При зрості 116 см у дівчинки довжина волосся 75 см. Вона полюбляє танці, музику, малювання і все, що пов’язане з рукоділлям. З радістю відвідує студію танцю UltraMarin. Пишається своїм волоссям і дуже любить різні зачіски і гарненькі прикраси для волосся. Доглядати за волоссям допомагають мама і тато, миття волосся – це завжди спільне сімейне заняття. І хоч догляд за волоссям займає чимало часу і зусиль, але підстригати його Анге­лі­на не хоче – навпаки, чекає, коли воно виросте ще довше. З садочка завжди приходить з новою зачіскою – вихователі люблять експериментувати з її волоссям, тому витворяють такі шедеври, які мама не завжди може й повторити.

Софія Копач,
Вікторія Микитюк