Вони намагалися вигнати геть працівників та керівництво. Директора підприємства побили, за нього заступилися робітники. Зчинилася стрілянина, є жертви: консультант директора заводу отримав поранення в живіт. Йому надається допомога. Наразі на території працюють правоохоронці. Стверджують, що на підприємстві внутрішні «розборки».

За попередньою інформацією десять нападників відразу почали кричати, що вони тут господарі і почали стріляти. Миттю приїхали поліцейські і бійці КОРДу. Нагадаємо, нещодавно Бджільнянський спитзавод був виставлений для приватизації.

Наразі на ДП «Бджільницький спиртовий завод» працює поліція.

У пресслужбі поліції Вінницької області повідомляють: “За попередньою інформацією слідства, конфлікт розгорівся в ході спілкування у дворі підприємства представника попереднього власника, який є кредитором, та одного з керівників діючої адміністрації заводу

Так, в ситуацію втрутилася охорона підприємства та кілька осіб, з якими приїхав представник попереднього власника.

У результаті інциденту один чоловік отримав тілесні ушкодження внаслідок застосування травматичної зброї, від госпіталізації він відмовився. Також ще двох потерпілих доставили з незначними тілесними ушкодженнями до лікарні.

На місце події викликали поліцію, яка припинила протиправні дії. “Поліцейські вилучили травматичну зброю й автомобіль, на якому приїхали на підприємство представники попереднього керівництва заводу. За фактом хуліганських дій відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК України”, — йдеться в повідомленні.

Подробиці – згодом у газеті “33-й канал”.

Ілона ВАЛЬТЕР