Власники торік вирішили продати її міській владі, але сторони не зійшлися в ціні. Тому «Льодовий клуб» збиралися демонтувати і перевезти до іншого міста. Зокрема, до столиці.

Водночас це була домашня ковзанка дитячого хокейного клубу “Патріот” і групи фігурного катання, де загалом займається близько 130 дітей. Вони були вимушені перебратися до катка «Мегамолл», де є певні незручності для юних спортсменів. Приміром, на літо замість льодової ця арена перетворювалася у роликову.

Вчора, 26 січня, на офіційному сайті Льодового клубу з’явилася інформація щодо поновлення роботи ковзанки із 30 січня. Відвідати її запрошують всіх охочих. Кореспондент «33 каналу» попросив прокоментувати цю подію засновника ХК «Патріот» і президента Вінницької обласної федерації хокею Володимира Давидюка.

-«Льодовий клуб» поновив роботу у 2021 саме завдяки нам. ХК «Патріот» вже має домовленості щодо повернення на цю арену. Наш клуб днями переїздить туди у повному складі. Із «Мегамоллу» ми вже з’їхали. А в «Льодовому клубі» хокеїсти і фігуристи, як вдома, – пояснив він.

Пан Давидюк додав, що міська влада допомогла знайти консенсус із власниками «Льодового клубу». Водночас, за його словами, ті, як і раніше, прагнуть продати арену місту.

В подальших планах ХК «Патріот» – проведення у «Льодовому клубі» не лише тренувань, але й змагань. В лютому планується поновлення дитячого чемпіонату України і різних регіональних змагань (серед юнаків і чоловіків).

Фелікс ЖАНІН