Все це про Ольгу Слободянюк з Чернівців.

– Я так каже не тому, що це моя мама, а тому що це щира правда! Повірте, я ще той критик солодощів, – каже донька майстрині Олена Слободянюк. – За плечима мами 30 років тортиків для родини, 8 років досвіду професійного шляху, сотні майстер-класів та уроків у найкращих майстрів сучасності. А головне – найкращі продукти з усього світу, про які ви могли й не чути. Боби тонка, горіхи пекан, бразильський та макадамія, натуральна ваніль, професійний шоколад, а не дешева шоколадна глазур на незрозумілих жирах. Лише натуральні вершки та натуральне вершкове масло. Ніякого маргарину (в нас вдома зроду такого не було). Найкращий крем-сир. Домашні ягоди та фрукти та заморська екзотика – маракуя, манго, лічі шматочками та у вигляді 100% пюре.

Кремові, шоколадні тортики, з мастикою та без (хто каже, що то несмачна штука, той просто не спробував, як її готує майстер), цукерки, пряники, тістечка, рулети та багато іншого смачногоІ усе це для чернівчан на відстані одного повідомлення, коментарю чи дзвіночка . 8 років тому я створила мамі сторінку у ВК та назвала своїм іменем – Елена Тортикова. із закриттям соцмережі мама перекочувала у фейсбук, тож багато клієнтів її просто загубили, а наразі не розуміють, що то одна й та сама людина…

Скоро 14 лютого, потім 8 березня, а далі сезон весіль та безкінечний потік днів народжень, хрестин та ювілеїв. Замовляйте смакоту!

https://www.facebook.com/OlgaSlobodyanyukI

Валентина Лісова