Дивом вижив отець Григорій та його 11-річна донечка. Дружина Алла отримала несумісні з життям травми. Матушці було лише 32 роки.

– Матушка була дуже доброю жінкою. Завжди щира, дружелюбна та усміхнена… Вона народила та виховувала двох чарівних донечок. Працювала в дитячому садочку. Дуже любила дітей, а вони її, — діляться спогадами рах­нівчани. — Сім`я священника завжди допомагала людям, доглядала за церквою. Це для села важка втрата, і тепер дві дівчинки залишилися без мами.

Отець Григорій — справжня опора та захист для всіх нужденних. Коли у людей ставалось горе, батюшка допомагав чим міг. Кому грішми, кому продуктами, речами. Сільських дітей возив у лікарню та в школу. На Миколая в школі робив діткам подарунки. Самі ж вони не місцеві, проживають в селі лише 12 років, а в шлюбі майже 13… За що цю молоду сім`ю спіткало таке лихо?

Про обставини аварії розповідають у Національній поліції Вінницької області.

– У Гайсині водій автомобіля Volkswagen Passat з’їхав з дороги та зіткнувся з відбійником. У результаті аварії травмувалась 11-річна дочка водія та його дружина. Жінка під час надання медичної допомоги померла в лікарні. У водія взято зразки крові для перевірки на алкоголь. Проводяться експертизи.

Нагадаємо, що «33-й канал» неодноразово публікував звернення від жителів провулку Сонячного, де загинула матушка Алла. Гайсинчани вимагали і вимагають впорядкувати рух транспорту в місті. Заявляють, що вже десяткими років стають свідками смертельних ДТП на їхніх вулицях. Траса не освітлюється, світлофора немає, відсутній тротуар. Після проведення капітального ремонту дороги М-12 «Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Знам’янка» не було належним чином облаштовано інфраструктуру цього відрізку. Відсутні зупинки маршрутного транспорту, освітлення дороги, – додають очевидці ДТП — жителі вулиці 1-го травня.

Софія Копач