Нагадаємо, що Юлія Тимошенко довгий час лідирувала серед політиків у симпатіях жителів Вінницькоі області. Був час, що вона на виборах gрезидента отримувала більше 70 відсотків голосів наших земляків. І вперше за 20 років її політсила на цих виборах не увійшла у Вінницьку міську раду.  Але присутня в обласній та багатьох ОТГ, районних радах.

Тому 60-річна політикиня зі стажем і у минулому успішна бізнес-леді, яка двічі була ув’язнена за президентів Кучми та Януковича,  викликає інтерес навіть зміною своєі зовнішності. Бо хоча вона нині вже бабуся 3-х онуків, але тримає, як кажуть, себе в тонусі. Чого варта лише її коса, яка оперізувала голову. Від якої чомусь відмовилась. Зате її образ «списала» Леді Гага.

Всі бачили, як вона саме з такою зачіскою співала гімн США на інавгурації.

А яка ж тепер Юлія Тимошенко після пластики – можна ще раз побачити на фото.

Цікаво, що жодного іншого політика  так активно не обговорювали в соцмережах.

І на її захист виступила вінничанка, в минулому журналістка місцевого телеканалу Тетяна Мокріді. Вона нині є дружиною  колишнього віцепрем’єр-міністра України Романа Безсмертного. Тетяна Мокріді вважає, що «як виглядати і що робити» – особиста справа Тимошенко. “Їй не потрібні ваші поради і обговорення. У кожної жінки найбільш відвертий мовчазний співрозмовник – дзеркало”, – робить висновок Мокріді.

А що думаєте ви?

Ми ж констатуємо, що за останні місяці найбільше обговорювали зовнішність двох жінок Украіни – Софії Ротару, яка на новорічних концертах засвітилась ще кращою, ніж була молодою, і Тимошенко, яку «не впізнаєш».

Юлія Іванюк