Українську трагікомедію «Мої думки тихі»/My Thoughts Are Silent Антоніо Лукіча назвали найкращим міжнародним ігровим фільмом на фестивалі-2020 Santa Monica Film Festival у Санта-Моніці, США.

«Кращий міжнародний ігровий фільм на кінофестивалі в Санта-Моніці!», – повідомляється на сторінці фестивалю у Facebook. «Мої думки тихі» розповідає про звукорежисера і музиканта Вадима, який, зазнавши безліч невдач у роботі й особистому житті, отримує шанс розпочати все спочатку. Фільм демонструє гумор нової генерації – інтелігентний, самокритичний та незлий. Це не дивно, адже самому режисерові 27 років, і це його дебют у повнометражному кіно. Його роботу вже встигли відзначити спеціальною премією на 54-му міжнародному фестивалі у Карлових Варах, а у соціальних мережах стрічку вже називають одним із найважливіших українських фільмів 2020 році.

Міжнародний кінофорум Santa Monica Film Festival – це прем’єрний показ американського та міжнародного незалежного кіно, який щорічно проводиться у Санта-Моніці, округ Лос-Анджелес, штат Каліфорнія, США. На ньому демонструють нові, інноваційні та привабливі фільми.

Ірина ЗОНОВА