– Зараз ви бачите унікальні кадри: загальне фото території “Ізоляції”, камери ув’язнених (перший поверх з гратами) і прогулянковий дворик, обнесений “колючкою”, куди нас виводили вранці на 5-7 хвилин. Але родзинка навіть не в цьому. Вона в тому, що фото ці розміщені у відкритому доступі на телеграм-каналі, на якому обіцяють і далі зливати “Ізоляцію”, включаючи дані з “Журналу обліку відвідування затриманих ССО МГБ ДНР”. Схоже, ті, у кого з адміністрації ще збереглися мізки, нарешті зрозуміли, чому в найближчому майбутньому обернеться для них ця “тема” – міжнародним розшуком і судом з нашого боку – і “обнуленням” в цьому випадку від “братів” з ФСБ. Так що вирішили заробити собі індульгенцію. Що ж, це навряд чи, ми теж готуємо сюрприз. Якщо хтось думає “погомоніли 2020-й і все забули” – помиляєтеся, виродки: скоро вас буде знати в обличчя кожна собака навколо ваших паршивих будинків. А поки – ось посилання на канал: https: //t.me/s/traktorist_dn …

UPD: плюс фото тортур  в підвалі зі скотчем і ТАПІКОМ …, – написав у сроцмережі колишній в’язень «Ізоляції», журналіст Станіслав Асєєв, який провів в “Ізоляції” 2,5 року (2017-2019).

Бо 27 січня в мережу «Телеграм» раптом злили шокуючі фото з донецького концтабору бойовиків “Ізоляція”. Це реальний концтабір бойовиків у Донецьку   на території колишнього заводу ізоляційних матеріалів. Тут же є фото автотраспорту і документи автівок, які були віджаті бойовиками у громадян України. Все це на Telegram-каналі “Донецкий тракторист”.

Асєєв дав посилання на Telegram-канал “Донецький Тракторист”, який було створено 12 грудня, але перші пости з’явилися там у ніч на 27 січня. Він вважає, що хтось “з адміністрації” вирішив “заробити собі індульгенцію” перед міжнародним розшуком і українським судом.

Автор Telegram-каналу “Донецький тракторист” викладає фотографії та анонси нових зливів, заграючи з аудиторією.

Серед коментарів є такі: “Публікую 1 сторінку, після появи 50 підписників ще… Доки не з’явилася перша сторінка журналу з даними співробітників МДБ, бажаю їм “спокійної” ночі, адже потім за анкетними даними вас швидко встановлять і чекає справедливий Український суд”.

І такі: “Дворик для прогулянок звичайно сумний”, “Чи сидить за віконцем Дениска Куликовський чи покинув нас?”, “Черговому МДБ пора дзвонити Павлину і доповідати про нп))”.

На цьому каналі в Телеграмі “Донецький Тракторист” вже 1,4 тисячі підписників і нові документи вискакують щодня… Будемо шукати в них інформацію про вінничан, які могли бути серед бранців «Ізоляції» та інших подібних таборів.

https://www.facebook.com/1433969616899488/posts/2511977335765372/