Про допомогу попросила гайсинчанка Інна Дороцінковська.

Шановні співвітчизники, прошу за мого знайомого, бо він сам би ніколи за себе не попросив. Мова іде за Сайгака Андрія Володимировича, мешканця м .Запоріжжя, колишнього військовослужбовця ВДВ. Те, що сталося з його сім‘єю, сколихнуло усе Запоріжжя та його округи.

Доля так розпорядилась, що куля його обминула на передовій, а горе спіткало у рідному місті.

Перебуваючи у відрядженні, Андрій разом із молодою дружиною Наталею потрапили у страшну ДТП, обоє у важкому стані потрапили до місцевої лікарні N.5, лікарі довго боролися за їхні життя, але дружина померла, не виходячи із коми. Разом вони виховували сина дружини від першого шлюбу і спільну крихітку, якій не так давно виповнилось лише 2 рочки.

Після численних операцій Андрій так і не став повноцінно на ноги, а це означає, що він не може стати повноцінним годувальником, після контролю у компетентного спеціаліста виявилось багато проблем і вирок – повторна операція.

На жаль, це все сталось не на передовій, тому держава на такі випадки не передбачає ніяких коштів, а самотужки йому ніколи з цим не справитись, йдеться про два етапи операції:

1-й-91 550 тис.гривень

2-й-247 660 тис.гривень.

Я вас благаю, хто скільки зможе, не залишаймо цього молодого батька на самоті з його бідою, даймо йому можливість стати на ноги і поставити на ноги його кровиночку, він мусить виконувати подвійну роль, роль його дружини.

Автор посту Інна Дороцинковська

Картка мами:Сайгак Тетяна Володимирівна
N.карт. 5363542015751416
Тел.0666093665