Ось що повідомляють його колеги;

– Гірка звістка про непоправну втрату сколихнула колектив КНП «ВМКЛ

«ЦМтаД». На 56 році пішов із життя завідувач педіатричного відділення старшого дитинства Остапчук Валерій Михайлович, який понад 30 років свого професійного лікарського досвіду віддав лікуванню дітей. 19 років працював на посаді лікаря-педіатра приймального відділення та 9 років очолював педіатричне відділення старшого дитинства.

До останнього був відданий людям і своїй професії. Все життя він гідно ніс горде звання ЛІКАРЯ, був взірцем інтелігентності, інтелектуальності, етики, честі, професійності та гідності. Користувався заслуженим авторитетом у колективі, до нього завжди можна було прийти за порадою і підтримкою у складній ситуації. Пацієнти завжди відгукувались з великою вдячністю та повагою.

Якщо на тому світі є хворі, впевнені, Ти лікуватимеш їх разом з Гіппократом!

Щирі співчуття рідним, друзям та колегам. Світлий добрий спомин про Валерія Михайловича назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав, любив і поважав, хто жив і працював поруч з ним.

Вічна і світла пам’ять. Царство небесне.

Прощання відбудеться 31.01.2021 року о 12:00 «Реквієм» м. Вінниця, вул. Батозька ,12 – повідомляють колеги та близькі. Вічна пам’ять та щирі співчуття родині віз «33-го» та наших читачів.

Юлія Іванюк