І називають «бандерівською тварюкою» за те, що навчає дітей мови і розповідає, що Росія воює з Україною.

Як повідомляють наші колеги,
У Дніпрі, в школі №137 спалахнув скандал: депутати та батьки вимагають відсторонити від роботи вчительку за її проукраїнську позицію. Так, за словами батьків, педагог розповідає дітям про те, що Росія – країна-агресор, а росіяни вбивають українців. Також, вчителька не приховує, що Сталін – кровопивця, а росіян завезли в Україну. Жінка викладає виключно українською та вчить, що потрібно спілкуватися українською.

Вони звинувачують педагога в “нацизмі” і називають “бандерівською тварюкою”. Окрім того, “активісти” впевнені, що у 2-му класі дітям взагалі не можна розповідати про “такі речі”, а до викладання українською дітей потрібно “плавно адаптувати”.

Скаргу невдоволених батьків опублікувала депутатка Обласної ради Олена Зеєва і закликала керівництво “підтримати обидві сторони”. Тоді як профільний департамент вже відповів невдоволеним батькам, що нічого протиправного педагог не здійснила.

Тішить одне: батьки нині скаржаться, що “діти вимагають від нас спілкуватися українською, інакше ми – вороги”.

– Яка чудова вчителька! Навіть другокласникам зуміла донести такі важливі речі – а батьки так і не зрозуміли. – Діляться читачі в соцмережах. Пропонуємо направити їх на уроки разом з дітьми – може й до них “дійде”.

Юлія Іванюк