Ось чим вона обурена:

– Вінницька обласна координаційна рада ветеранів поломалась. Несіть наступну!

Все починалось минулого року на весні.

Починалось не просто. Було багато промовлено різного, і різними особами з представників громадських організацій Вінниччини… У підсумку народили членів та обрали голову… А насправді, як зараз вияснилось, це була профанація і спектакль для глядача, а кукловоди протягували “своїх”, тих кого вважають за потрібне. А коли набралось потрібна кількість своїх то кинули як кістку зоставші пару трійку місць…

Каюсь. Мала необережність, навіть відстоювати кандидатів, і ще більше – пропонувала їх!

Я ще була військовослужбовцем і мій підрозділ виконував завдання за призначенням у зоні бойових дій… там чорне – чорне, а біле-біле. Я навіть не могла уявити, що не всі щиро будуть робити свою справу.

Ви чули про допомогу від координаційної ради? Там є багато різних голів і всі вони відповідають за окремі напрямки допомоги Учасникам бойових дій. Ось перелік: https://bit.ly/3ovrrRG

Сьогодні відбулось чергове засідання цієї “ради”, де по задуму, мали переобрати членів, та заслухати звіт за рік.

Вам цікаво почути хто і що зробив за рік?

А фігушки!!! Ви не достойні! Це, виявляється закрите засідання, і дізнатись про їх зустрічі і кого обирають, і що обговорюють, ви можете тільки якщо вас підключили до закритої групи у одному з меседжерів.

Отаке у нас вибіркове нарідовладдя. І якщо ви працюєте з ветеранами та їх родинами, але у минулому році ви не потрапили до ради, то все, не потрапите – ви ж не входите в круг еліт що є в меседжері, тому не дізнаєтесь про місце і час засідання, де можна буде подати кандидатів, та заслухати про виконану роботу ради.

А ви там воюйте! Служіть і далі. І якщо у вас немає ГО, то не топчіться під ногами! І не заважайте їм… Вони працюють.

Дякую, тим, кого відстоювала, і не підвели мене. Є декілька впроваджених ініціатив, які реалізовані…

ДУМАЙте! Я всеодно буду робити все, що можу, там де я є для Перемоги України. України!

Хочемо уточнити, що не одна Юлія, ветеран війни, нарікає на дію цієї ради. Про її заангажованість на адресу «33-го» надходили нарікання і від інших учасників АТО.

А ось інша громадська діячка Таїсія Гайда назвала таку позицію Юлії «мадам істерила».

– Вчора була запрошена на обласну Координаційну раду ветеранів Вінницької області. Розповідала про проблему з перевезеннями ветеранів, яка виникла через суперечності в законодавстві. Разом скоординували і спланували подальші спільні дії.

Дякую, що запросили і підтримали.

Просто, кажуть, вчора одна мадам істерила на весь ФБ про те, що вона прийшла, а перед нею обласна коордрада не відзвітувала. На мою думку, якось видається дивним. Людина нічого не пропонувала, а потім прийшла і влаштувала істерику, що перед нею не звітують. І при цьому полила брудом усіх ветеранів, бо мовляв, вона одна така єдина героїня воювала, а вони всі п…дараси.

Ось через таких “воєвак” і контролерів, які нічого не пропонують, у нас така маячня скрізь і відбувається…

Нагадаємо, Юлія, два роки віддала службі на передовій, Таїса – волонтерка та голова ГО «Автомайдан Вінниччини»… І на думку інших ветеранів, видається, що «публічно поливати брудом своїх, щоб чужі боялись» не зовсім правильна позиція. Тому потрібно негайно сідати за круглий стіл і вислухати усіх. На те вона і координаційна рада, щоб координувати дії.

Юлія Іванюк