Софія народилась у Хмільнику і тут закінчила школу… В Київ її покликав престижний уні­верситет, який вона закінчила з відзнакою!

Але в науку ця вінничанка не пішла, бо бабусине «ремесло» ворожки, провидиці та знахарки дає їй більше грошей та успіху! Адже це столиця, і бажаючих повернути чоловіка в сім’ю, зняти порчу, нарешті завагітніти чи захистити бізнес від проблем вистачає! А ще до Софії часто приходять політики, кандидати і депутати, щоб отримати прогноз на вибори чи «просканувати» задуми конкурентів.

Минулого тижня Софія була у мами на дні народження та дала ексклюзивне інтерв’ю нашій газеті.

– Чому ти пішла у ворожки?

– Після універу в цю нову професію мене навернула одна зустріч в Одесі. Я там на пляжі познайомилась із дружиною місцевого депутата, який саме тоді переживав «важкі часи»… Ввечері я кинула їй на картах, як мене вчила бабуся… І сказала, що все у них піде на лад! За сина їхнього сказала, за друзів підступних і натякнула, хто із їхнього оточення грає у подвійну гру… Гонорару із Міли великого не брала, бо вона тоді не шикувала. Але через неї я отримала своєрідну перепустку до «вищого світу» бізнесменів, політиків, депутатів і просто впливових людей.

– Софія – твоє справжнє ім’я чи це робочий псевдонім?

– Я вже 15 років надаю допомогу людям з усіх куточків світу, і мені немає чого ховатись. Звісно, я не виставляю своє фото в соцмережах, не рекламую свої послуги на біл-бордах… Мої контакти клієнти передають із рук в руки, і це найкращий маркетинг… Не буду розказувати казок, що всі жінки в нашому роду володіли надприродними можливостями, бо моя мама досить скептично ставиться до цієї моєї професії. Та більшість сільських жінок в Україні знають ворожіння. А всі ми так чи інакше вишли із села… Хочуть знати, що їх чекає в житті. І в Києві таких людей теж багато.

– Навколо нас Фейсбук, ВатсАп, Тесла і біткоїни, а ти ворожиш на картах та по руці? Це не анахронізм? Чи людям потрібна вся ця магія?

– У мене в кишені також лежить смартфон, і всі новини про Вінницю, рідний Хмільник та Україну я читаю з Інтернету. Але є дещо таке, чого не заміниш комп’ютерами чи новітніми фішками… Це віра людини в щось надзвичайне! Тому я від своєї баби Марії взяла тільки безпечні, перевірені методи роботи, це православні молитви і обряди — ніякої чорної магії.

– Добре, скажи, хто буде наступним президентом України? І чи оголосять Зеленському імпіч­мент?

– Мене це вже запитував один відомий чоловік і щедро заплатив за мій прогноз. Тому скажу так: Зеленському буде важко і він вимушений буде піти на жорсткий компроміс… Він подасть руку своїм ворогам, щоб свої не винесли його! І наші вінницькі знову будуть у владі при великих посадах. Не виключено, що сьомий президент буде із Вінниччини…

– Софіє, ти не боїшся робити такі прогнози?

– Я нікому не роблю зла. Це перше! Я проводжу для бідних і багатих прийом як особисто, так і дистанційно. Я не мільйонерка, але й не бідую… Я людина віруюча і часто жертвую на храм. Вартість моїх послуг символічна і доступна для всіх… Тому з одного я беру за розклад на картах 350 гривень, а з когось за важкі та складні випадки — до тисячі доларів! Я нікого не обманюю, а допомагаю здолати життєві проблеми. І якщо більшість людей приїздить у наш Хмільник на курорт, то для мене він місце сили і потужної енергії. Я не приховую, що родом із Хмільника, із Поділля, бо наша земля багата на сильних людей, на історію і справжню Віру. А без неї життя не має жодного сенсу…