Ці два продукти є прекрасними афродизіаками, а в поєднанні один з одним наносять подвійний удар по слабкому лібідо.

Як підвищити потенцію у чоловіків? Щодня слід приймати горіхово-медову суміш по 50 г після їди. Можна розділити добову норму на 2 рази.

Народні засоби для чоловічої потенції, в які входять мед і вино, також сприяють підвищенню сексуальної активності і посиленню статевої функції. Ось рецепт:

сік алое (100 мл).
рідкий мед (200 мл).
червоне вино (300 мл).

До суміші додати трохи насіння петрушки. Майбутній еліксир настоюється 12 днів під закритою кришкою в темному місці. Для потенції чоловіків народний засіб приймається по 1,5 ст. л. на день. Метод сприяє поліпшенню статевої функції і посиленню збудливості.

Чай з чебрецю

Народний засіб, куди включається кропива, здатний лікувати чоловічий статевий розлад навіть у 60 років. Багато травників стверджують, що рослина за цілющими властивостями «обганяє» горезвісний препарат «Віагра».

Ось рецепт: підсушені листки заварюють, як звичайний чай і п’ють щодня протягом декількох тижнів.

Міцний чай — потужний засіб-афродизіак, підсилює чоловічу силу. Не завадить в чашку додавати дрібку прянощів. Найрезультативнішими вважаються шафран, імбир, гвоздика.

Гриби

Ефективні народні засоби для підвищення потенції – відвари і настої з опеньків. Вважається, що зимові гриби мають воістину чарівні властивості. В їхньому складі вітаміни і мікроелементи, які сприяють посиленню чоловічого лібідо. Для лікування використовується відвар і настій з грибів.

Ось докладний рецепт, який посилює лібідо:

1 ст. л. свіжих грибів заливається 100 мл води і вариться до закипання. Приймати ліки по 1 ч. л. 3 рази на день протягом 14 днів.