Чому він так стрімко злетів після появи на телевізійних екранах?

– Український гумор – це вже частина мого життя. Я отримую задоволення, коли люди щиро сміються із моїх жартів. Створю власний комедійний серіал на своїх сторінках у соціальних мережах. А натхення та історії для цього черпаю з дитинства та рідного Могилева-Поділь­ського..

Часто згадую сусідів та знайомих — звичайних сільських людей. Приємно усвідомлювати, що я виріс разом з ними. Тож і більшість моїх глядачів — це молодь Вінниччини, яка на моєму власному прикладі бачить, що люди з провінції спроможні досягти успіхів та ставати прикладом для інших. Мої жарти для них — це ковток повітря, як вони кажуть. Мені приємно, що кількість глядачів зростає з кожним днем. Сьогодні вже близько 300 тисяч дивляться мої гумористичні серіальчики, — розповідає Максим Сосновський. — Я навіть уявити не міг такої прихильності від глядачів. Проєкт допоміг мені стати одним з головних героїв серіалу «Київ вдень та вночі». Без блату та зв’язків продюсери затвердили мене і дали дорогу у світ українського шоу-бізнесу.

– Що скажеш про «Топ-модель по-українськи»?

– Ще студентом я із захватом дивився цю телепередачу. І мріяв стати зіркою. Тож схопився за можливість «вибитись в люди» — пішов на кастинг «Топ-моделі». З тих пір образ вінницького фізрука – хіт серед простого українського народу. Згодом дебютував як телеведучий гумористичного шоу. Разом з командою ми відвідували різні тусовки та ставили каверзні запитання героям наших сюжетів. Продюсери завжди казали, що я смішний та харизматичний хлопець. І дійсно, говорити-балакати — це моє. Тож згодом «Новий канал» представив мене як одного з ведучих «Топ-моделі по-українськи» та Ukrainian Fashion Week.

– Чи маєш прихильниць-фанаток?

– Зараз у мене багато шанувальниць! З деякими зав`язуються стосунки, а іноді просто романтичні стосунки… Буває і таке, що дівчата надсилають мені свої оголені фото та роблять пропозиції сексуального характеру. Таких я не розумію, бо вважаю, що справді прикрашають дівчину вихованість та порядність. Образ Фізрука як АЛЬФА-САМЦЯ я використовую лише для жартів в Інтернеті.

Софія Копач