30 січня у Сполучених Штатах Америки завершились онлайн змагання серії А чемпіонату світу з бойових мистецтв “Martial arts World championship 2021”.

-У цих змаганнях Україну представляли спортсмени Ладижинського спортивного клубу Сіндо, Вінницької ДЮСШ Інваспорт, члени збірної команди України з тхеквондо WT (УОРА) Дарія Мигулько та Владислав Антонюк, які представляли українське паратхеквондо.

За результатами у скарбничці нашої команди одне золото та одне срібло. У змаганнях серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату Дарія Мигулько стала чемпіонкою Світу (вже вп’яте), а Владислав Антонюк на цих змаганнях виборов срібну нагороду.

Від себе особисто та від усієї команди вітаю вас, мої пташенята. Все було класно) Продовжуйте рухатися вперед незважаючи на вибрики долі і різні “промови” “доброзичливих заздрісників”. Не важливо, що ваших облич не буде на біґбордах країни і міста, проте ви вже в історії світового спорту. Дякую батькам спортсменів за віру в нас та фінансову підтримку участі у змаганнях наших пара-атлетів. Дякую моїй команді за підтримку та довіру до мене, як тренера. Разом ми сила. Ніколи не здавайся!!! – каже тренер Сергій Брушніцький. – Осу. Один великий майстер Масутацу Ояма колись сказав “Нас у цьому світі багато хто не розуміє, але то не біда, ми їх теж не розуміємо))”

Вперед до нових вершин.

Слава Україні!

Валентина Лісова