Нашому кореспонденту він повідомив, що на утримання команди за приблизними підрахунками потрібно 8-10 міль­йонів в рік. Бізнесмен веде перемовини з вінницькою міською та обласною владою про спів­працю на благо клубу.

А минулого тижня стало відомо, що власником та новим президентом вінницької «Ниви» став зять бізнесмена Артур Загорулько — 27-річний футболіст «Ниви». Відомо, що Артур одружений з Анною Барцьось.

– Роль мого тестя у житті клубу? Звичайно, від нього є підтримка. Якби не він, то про клуб можна було б і не говорити. Але тесть не футбольний вболівальник. А для мене футбол — справа мого життя. З’явилася можливість придбати клуб, і я нею скористався. Зіграти у футбол на високому рівні не вдалося, можливо, зможу проявити себе у ролі президента клубу, — прокоментув Артур журналістам.

Як повідомляється у ЗМІ, 22 січня зареєстрована нова юридична назва клубу — ТОВ спортивно-футбольний клуб «Нива-В». Установчий фонд компанії складає 1 млн грн, усі права на новий клуб належать Артуру Загорульку.