– У нашій родині професійно ніхто не займається музикою або вокалом. Мабуть, донечка хист до співу успадкувала від прабабусі Марії. Аня часто разом зі старшим братом на свята колядують для рідних, – каже мама Оксана. – Донечка вже знає 5 колядок та віршів. Відео, де дівчинка співає «Нова радість стала», ми записали для домашнього архіву, але коли дізнались про конкурс – вирішили спробувати.

Різдвяно-новорічний конкурс оголосив один з санаторіїв на Закарпатті. За умовами, всі охочі могли надсилати відео власного виконання колядок, а переможців визначали за кількістю “переваг” ролику в Facebook. Конкуренція була доволі жорсткою, у конкурсі брали участь дві тисячі “колядників”. Найбільше користувачам сподобалася робота нашої донечки. На момент завершення підрахунку, вона набрала 101 478 лайків, що стало найкращим результатом серед усіх. Але перемога все одно стала для нас несподіваною.

За свій талант та наполегливість 2-річна дівчинка виграла 10000 гривень. Кошти родина хоче витратити на сімейний відпочинок влітку. Сама ж Аня продовжує радувати свою родину українськими піснями, найбільше до душі їй «Ой, смереко».

Віталіна Володимирова