Це історія про дівчину Анни, яка, лише переживши зраду близьких людей, змогла зрозуміти, що насправді для неї важливо в житті. Будучи заміжньою за порядним чоловіком набагато старший за неї, вона закохується в юного красеня Мартіна. Але незабаром їй самій доводиться зіткнутися з обманом і зрадою – з боку коханого і подруги дитинства … Далі життя головної героїні перетворилось на справжній кошмар, повний зрад. Подолати труднощі дівчині допомогли чужі страждання і біль.

Зйомки серіалу проходили в жовтні 2020 року в Одесі. Незважаючи на досить прохолодну погоду, деякі актори не змогли відмовити собі в задоволенні скупатися в морі.Одну із головних ролей у фільмі зіграв наш земляк – Юрій Дяк з Могилева-Подільського. Йому дісталась роль коханого Анни Мартіна.

– Мій герой робить безліч безчесних, недобрих вчинків, – розповів наш земляк – актор Юрій Дяк. – Чи зможе він, опинившись на дні соціуму, знайти в собі сили і мотивацію, щоб повернутися до нормального життя? Це одна з головних загадок, яку належить розгадати глядачам. Однією з найважливіших сцен для мене була зустріч мого героя з його матір’ю. Це відбувається в момент внутрішнього надлому Мартіна. Артист завжди повинен бути адвокатом своїх ролей, ось і я намагався знайти пояснення і виправдання його вчинків. Сподіваюся, глядачам сподобається серіал і вони оцінять внутрішню силу кожного героя…

Додамо, що у 33-річний Юрій Дяк з Могилева-Подільського закінчив театральний інститут імені Карпенка-Карого. Батьки не підтримували рішення стати актором, і з дев’ятого класу у них була запекла боротьба. А потім наш земляк все-таки переміг! Вперше став виходити на сцену у драмтеатрі на другому курсі, це був 2006 рік. Нині у Юрія Дяка за плечима понад 50 ролей у кіно та театрі! Нещодавно на екрани вийшов комедійний серіал «Козаки. Абсолютно брехлива історія», де він зіграв головну роль, його переглянули мільйони українців.

Віталіна Трудько