Але у фінал потрапили лише 16. Тому зараз на дівчат очікує важка підготовка. Конкурс краси має певні стандарти. Комусь потрібно схуднути, а комусь змінити колір волосся. Нагадаємо, що минулорічна міс Оксана Коломієць за місяць схудла на 6 кілограм. Як розповіла нашій газеті, робила все можливе, щоб здобути корону!

За традицією кастинг проводився у палаці мистецтв “Зоря”. До участі запрошувались всі незаміжні фігурні дівчата віком від 16 до 26 років.

Цього року конкурсантки не дефілювали двічі, як завжди. Організатори вирішили ввести карантинні обмеження. Тому вінницькі красуні вражали своєю зовнішністю лише один раз — в купальниках і на підборах. Судді довго не могли визначитись з фіналістками. Спочатку обрали 17, але потім ретельно переоцінювали кожну. Тож, до фіналу потрапили лише найкращі — на думку суддів.

Після оприлюднення результатів кастингу, в мережі почалось гучне обговорення. Вінничани критикують зовнішність та параметри деяких учасниць. Кажуть, що з такими конкурсантками конкурс вже потрібно закривати.

А що про це думає організатор конкурсу Евгеній Майданник?

Марина Романова