Я собі уявляю, що думала вона, коли до неї із простягнутою рукою «подайте бідним на пропітаніє» приходили мільярдери – Президенти України. Наприклад Янукович від України, власник Межиріччя, потім Порошенко, власник бізнес імперії і власного Версалю…. меценати- мільярдери, наприклад зять Кучми Пінчук… Інші. Ну от що думала вона і чи казала їм це тет-а-тет ?!Вона ж мала відношення до спецслужб, Штазі, як і Путін! І знала все про всіх! І походження кожної їхньої гривні!

А за вісімнадцять років її керівництва владою в своїй країні, не було зафіксовано ніяких порушень нею законів…

Я все життя буду пам’ятати мить, коли, знаючи, що вона боїться собак, Путін випустив в кімнату де вони зустрічались офіційно великого пса! Ви бачили цю мить?! Вона сиділа закусивши губи… але ні пари з вуст! Повне порушення дипломатії і людських принципів одним і повне дотримання – іншою!

Як для мене факт із собакою показав найголовнішу суть! Вона і він, як люди дотичні до спецслужб, знали всі секрети буття і людських пороків! Але одна, як християнка і очільниця партії із цими цінностями, справді впустила в серце Бога…

66-річна Ангела Меркель тепер і в молодості.

А знаєте який основний принцип підготовки кегебістів?

– Досягнення мети будь-якими засобами!

А тепер почитайте постулати Сатанизму!

Ось у чому найголовніша різниця між Меркель і всім жлобйом! І йому в сучасній політиці протистояла жінка-хімік! Її охрестили «Леді світу» і описали як еквівалент шести мільйонів чоловіків.

Вона не нажила ні яхт ні приватних літаків!

На прес-конференції на запитання журналістів: чому в неї такий незмінний одяг, відповіла: – Я держслужбовець, а не модель.

На іншій прес-конференції її запитали:- Чи є у вас покоївки, які прибирають у будинку, готують їжу?

Її відповідь була:

– Ні, у мене немає робітниць і вони мені не потрібні. Ми з чоловіком щодня виконуємо цю роботу вдома самі…

Меркель живе у звичайній квартирі, як і будь-який інший громадянин. У цій квартирі вона жила до обрання прем’єр-міністром Німеччини, і вона не покидала її і не володіє віллою, прислугою, басейнами і садами.

Я, перебуваючи в Берліні, довго ходила біля її помешкання і думала : чи можливе таке в Україні, яка потонула в кітчі розкішшю і статками?

Де найуспішніший тіпаж «трійочник не обтяжений знаннями, мораллю та принципами», який йде в 90 і більше відсотків на держслужбу і в депутати, щоб урвати свій кусок!?

Чуєте, блогер-спільнота, то вона, «по вашим понятіям, «отстой» чи «хайп»?))))

І на завершення, а звати її Ангелою і вона донька священника! Очільник Християнсько- Демократичної партії! Вам це нічого не каже?

Може саме народу, який породив фашизм ( разом з Італією) , але розкаявся за нього перед Богом і Людьми, Бог послав політика як Ангела, щоб усі брали приклад!? Може і пафосно! І знаю про її помилки… але сьогодні хочу саме так.