Цим опікувалося відділення Національного олімпійського комітету у Вінницькій області. Воно запустило на своєму офіційному сайті опитування за кращого спортсмена 2020 року нашої області по версії інтернет-користувачів. Претендентами на перемогу були «Кращі спортсмени місяця».

Загалом в онлайн-голосуванні взяли участь 3872 учасники. За переможця Геннадія Масленнікова (бокс) віддали свої голоси 1632 особи, за Олександра Ярового (бокс) – 1192, за Дмитра Даниленка (веслування на байдарках і каное) – 733 і за Олега Царькова (стрільба кульова) – 315. Переможця буде нагороджено пам’ятною відзнакою.

Геннадій Масленніков – кращий спортсмен листопада 2020 року (за версією відділення Національного олімпійського комітету у Вінницькій області). Майстер спорту України з боксу, бронзовий призер чемпіонату Європи серед молоді у ваговій категорії 60 кг. Підопічний відомого тренера Романа Вакалюка відзначився на змаганнях у місті Будва (Чорногорія). Там взяли участь 175 спортсменів з 22 країн Старого світу. Збірна команда України посіла друге командне місце.

Фелікс ЖАНІН