– Неодноразово футбольні команди ДЮСШ «Блохіна-Бєланова», футбольного клубу «Нива» м.Вінниці, ФК з міст: Літин, Вороновиця, Тульчин, Липовець, Іллінці, Крижопіль, Піщанка, смт.Сосонка та з інших міст та сіл приїжджають у спортивний зал КЗ «Немирівський спорткомплекс» на дружні матчі, турніри, чемпіонати області. І коли ти чуєш від тренерів цих команд і батьків їхніх вихованців слова вдячності за ігровий зал, проведення, організацію змагань тебе переповнює гордість за нашу громаду і небайдуже ставлення до спорту Віктора Миколайовича. Батьки вихованців ФК ДЮСШ «Блохіна-Бєланова» говорили, що не у всіх ДЮСШ Вінниці є такий спортивний зал як у нас, – розповідають немирівчани.

– Ніколи не створював собі кумирів, але цілеспрямованість цієї людини не може не захоплювати. Це сьогодні усі знають легенду світового футболу Ігоря Бєланова. Але стати володарем “Золотого м’яча” у юного Ігоря було зовсім мало шансів. Бо перші його футбольні матчі були між дворами одеської “Молдаванки”. У 16 років помер батько, і хлопчина мусив стати головою сім’ї. Вивчився на будівельника і пішов в армію. Про футбол залишилося лише мріяти… Але він не здавався! Навіть тоді, коли тренер “Чорноморця” відмовив йому, бо малий зростом… Та наполегливість і віра у власні сили зробили свою справу, і уже в 26 років Ігор Бєланов отримав свого заслуженого “Золотого м’яча”!

  • – Минулими вихідними вихованці ДЮСШ імені Блохіна-Бєланова у комунальному закладі “Спортивний комплекс Немирівської міської ради” зіграли перші зональні ігри першості Вінницької області з футзалу. Немирівчани мали достойних суперників! А головне – усі умови, щоб стати кращими з кращих! Сьогодні зовсім небагато громад мають такі сучасні стадіони та спорткомплекси, як Немирівська міська громада! Ми працюємо, щоб наші діти та молодь мали шанс реалізуватися, вдосконалювати свої фізичні якості. Можливо, через декілька років Немирів буде мати свого легенду футболу?! – пояснює свою позицію голова Немирівської ОТГ Віктор Качур.