Політ на повітряній кулі для здійснення дитячих мрій організовують вінничанки на День закоханих на Вінниччині. Волонтерка Надія Дмитрієва і організаторка польотів на повітряних кулях Катерина Бєляєва реалізовують благодійний проєкт “Радість дітям” для онкохворих дітей, які знаходяться на лікуванні у дитячій обласній клінічній лікарні. Наймолодші пацієнти відділення підніматимуться у небо на повітряній кулі 14 лютого.

Як розповіли організатори “33-му”,  цей день вирішили присвятити тим, хто дійсно потребує підтримки та любові.

– Наші підопічні – це маленькі дітлахи з усієї Вінницької області, які страждають від страшних хвороб. Вони щоденно проходять боротьбу за своє життя. І, як ніхто інший, заслуговують на позитивні емоції, – діляться з читачами “33-го” організаторки.

– Маленькі вінничани щоденно на межі життя та смерті. Наша ціль — підтримати їх у боротьбі за своє життя. У цей день ми подаруємо позитивні емоції — зробимо один день щасливішим за інший. Підйоми на повітряній кулі будуть абсолютно безкоштовними. Захід відбудеться на території парку “Vinny Land” у Шкуринцях. Також будуть продаватись паперові кульки — наліпки. За ці кошти ми придбаємо для відділення онкохворих дітей необхідні речі.

Організовують захід голова Благодійного фонду “Діма Шилов” Надія Дмитрієва та команда повітряної кулі Queen Sky- Катерина Беляева та Дмитро Кулєша, директор парку «Вінні ленд» Марина Заривная.

Софія Копач