У п’ятницю, 12 лютого, за китайським календарем офіційно настане рік Білого металевого Бика. І цього року Вінниця його відсвяткує, як ніколи раніше, гучно та весело – разом із акторами Першого україномовного гумор-шоу «Вар’яти».

В очікуванні цих концертів гумористи навіть записали спеціальне відео, де зізналися, що саме вінничани – їхні улюблені глядачі:

– У «Вар’яти-шоу» є прекрасна традиція: 1 січня давати концерт у Вінниці. Але в зв’язку з ситуацією не склалося цього року відсвяткувати Новий рік разом з нашим улюбленим глядачем. Але! Ми обов’язково відсвяткуємо Китайський Новий рік у Вінниці! 12 лютого у Будинку офіцерів у нас буде 2 концерти, а не один – на 17.00 і 20.00. Приходьте обов’язково! Чекаємо з нетерпінням!

Ексклюзивно на концертах у Вінниці «Вар’яти» обіцяють показати найсвіжішу концертну програму, яку ще не бачили жодні глядачі.

Відтак – буде багато нових іскрометних мініатюр, блискучих монологів, веселих пісень і сюрпризів!

Зокрема, «Вар’яти» приїдуть з новими декораціями, у гумористичному батлі тепер проти короля монологів Владзьо виступатимуть всі інші учасники, а вінничани нарешті познайомляться з новими героями «Вар’яти-шоу» – Максом Кравцем та Святом Марченко.

Саме цих знаменитих стендап–коміків, що визнані одними з найкращих в Україні, «Вар’яти» запросили до компанії після того, як Сергій Притула перед виборами вирішив покинути шоу.

– Чи вплинуло це на якість гумору і атмосфери на концертах? Так. Але точно не у гірший бік! Тепер у нас розв’язані руки! – зазначають артисти. – А тому оновлені, «безПритульні» «Вар’яти» жартують на сцені ще більш відверто та смішно, адже не проходять жорсткої цензури жартів! Вінниця бачила «Вар’яти-шоу» з Притулою, тепер час побачити, на що здатні «Вар’яти», без Притули. Запевняємо – це буде незабутньо!

Квитки на концерти «Вар’яти-шоу» коштують від 170 гривень. Придбати їх можна на сайтах https://bit.ly/3ikfUoQ і https://bit.ly/2TNqR8h, а також у касах міста.