«Ніхто не може узурпувати                Особисто: пану Зеленському В.О.,
державну владу»,                                         який тимчасово займає пост
стаття 5 КУ                                                        Президента України,

                             «Гаранту додержання Конституції України,
                                     прав і свобод людини і громадянина» – ст. 102 КУ,
                                      яка має найвищу юридичну силу – основного ЗУ
                         прямої дії  – ст. 8 Конституції України (КУ).
                            Слузі народу – за Вашим власним висловом,
          наголошуємо Українського Народу!

 

Вих. № 2 від 25.01.2021 року
Повторно!  Перше звернення 29.10.2020 р.
Відкритий лист Главі Держави!

 

Р І Ш Е Н Н Я

мирного зібрання  свідомих, відповідальних громадян

територіальних громад Вінницької області щодо надання  суспільству публічної інформації економічно обґрунтованих цін на природний український газ власного видобутку, електроенергію,
тарифів житлово-комунальних послуг
та з інших нагальних питань життя населення країни.

 Пане Президенте!

          Дивно, але факт, що Гарант додержання Конституції  України, прав і свобод людини і громадянина – Ви, пане Зеленський В.О. не виконуєте повноваження Президента України,  згідно  ст. 106  Конституції України, та відповідно ст. 40 Конституції України до цього часу – 25.01.2021 року не розглянули колективне звернення від 29.10.2020 року ГО «Об’єднаний Рух військових і цивільних пенсіонерів», яких в країні 11 мільйонів 241 тисяча осіб та ГО «Рада Майданів Вінниччини», Вінницького Майдану, який діє з часів Революції Гідності, обласних організацій політичних партій і не надали обґрунтовану відповідь по суті поставлених питань у встановлений Законом строк ?!?  Отже, проігнорували думку мільйонів українців. (Ксерокопія повідомлення, за підписом уповноваженої особи,  про вручення 16.11.2020 року для передачі Президенту України Зеленському В.О. поштового відправлення –  додається.) 

          За таких обставин, ми, учасники Мирного зібрання, за ініціативи ГО «Об’єднаний Рух військових і цивільних пенсіонерів» – «Наша сила є правда, наша честь – доведена нашим життям…», керуючись ст. 5 Конституції України та нормами Конституції України – основного Закону прямої дії, яка має найвищу юридичну силу, ВДРУГЕ (!) особисто звертаємося до Вас, пане Зеленський, з вимогою виконати наступні дії.

  1. На підставі ст. 113 Конституції України видати Укази Президента України щодо виконання КМУ слідуючого:

          1.1. Про скасування з 01.01.2021 року підвищення цін на природний газ, послуги розподілу природного газу та електроенергію для комунальних потреб населення і приведення тарифів на ЖКП до економічно-обґрунтованих розмірів.

          Не може бути оплата за ЖКП вдвічі більшою ніж мінімальна пенсія чи мінімальна зарплата!

          Спочатку європейські зарплати, а потім європейські ціни та тарифи.

1.2. Зобов’язати Кабінет Міністрів України до 15.02.2021 року опублікувати в газеті «Урядовий кур’єр» економічно обґрунтовані ціни на природний газ  власного видобутку, електроенергію для використання населенням країни на комунальні потреби та тарифи на житлово-комунальні послуги, вказавши вартість кожної складової ціни, тарифу.

1.3. Зобов’язати  КМУ на підставі ст. ст. 113, 116 КУ провести аудит фінансово-господарської діяльності  «Обленерго», «Облгазів» за 2020 рік та передати матеріали до ДБР для розслідування.

1.4.. На основі вимог ст. 124 КУ  – «участь народу у здійсненні правосуддя безпосередньо через народних засідателів і присяжних…» та на виконання ст. 106 КУ – ухвалення  судових рішень усіма судами, проводити з участю народних засідателів і присяжних, що дасть можливість знищити ганебну практику, наскрізь корумповану систему, одноосібного судочинства в Україні.

1.5. Ввести в дію з 01.01.2021 року Постанови КМУ про порядок користування природними ресурсами країни – власності народу та провести відрахування коштів громадянам України за використання природних об’єктів України, які їм належать.

1.6. Керуючись ст. 216 КПК України, зобов’язати слідчі органи встановити розміри позик, отриманих від МВФ під час «царювання» кожного Президента України та їх використання, і, в разі неповернення в повному обсязі, притягнути до кримінальної відповідальності кожного відповідно до своєї вини.

1.7. Скасувати несуттєву постанову Кабінету Міністрів України 2010 року про вилучення з державних документів запису: «національність», що становить загрозу національній безпеці України та зобов’язати КМУ провести в І кварталі 2021 року перепис населення України з відміткою «національність» особи, з метою визначення етнічних українців, як це практикується багатьма країнами Європи.

  1. Використати право Президента України законодавчої ініціативи ст. 93 Конституції України та подати до Верховної Ради України для розгляду на позачерговій сесії, як невідкладні, такі законопроекти:

2.1.  15.02.2021 року ВРУ прийняти звернення до ООН, а також парламентів усіх країн світу про введення Миротворчих сил  ООН між державними кордонами РФ і України, що дасть можливість протягом однієї доби закінчити 7-річну агресію Путіна на  теренах Донецької і Луганської областей України.

2.2. На підставі ст. ст. 1, 3, 5 КУ ВРУ прийняти ЗУ про вибори суддів, начальників поліції, Національної Гвардії, керівників органів прокуратури, а також високопосадовців цих органів та провести в IV кварталі 2021 року вибори на ці посади терміном на три роки: перший рік – пошук індивідуального, народного стилю роботи; другий – напрацювання методів роботи; третій – оцінка  громадськістю роботи та прийняття рішення щодо можливості подальшої роботи  осіб в правоохоронних органах та судової гілки влади України.

2.3.  Негайно затвердити рамковий  як Закон №3359 від 17.04.2020 року «Про єдину державну систему моніторингу виробництва, постачання, транспортування, споживання та оплати за паливно-енергетичні ресурси і комунальні послуги», як невідкладний.

2.4. На підставі Закону України «Про міжнародні договори», прийняти Постанову  ВРУ  про встановлення прожиткового мінімуму (ст. 46  Конституції України) з 01.01.2021 року та виплати пенсіонерам пенсій, якиі основним джерелом існування, оскільки пенсія та мінімальний прожитковий мінімум має дорівнювати не менше 150 у.о. в місяць на кожну особу в гривневому еквіваленті, що відповідає Постанові ООН та статті 48 Конституції України.

2.5. Про оплату праці (ст. 43 Конституції України) з 01.01.2021 року, працюючим в Україні, незалежно  від  форм  власності,  проводити   згідно  з розмірами європейських ставок, що  дасть   можливість   повернути   заробітчан з усіх країн до своїх сімей та працювати на Батьківщину !!!

2.6. Про скасування з 01.04.2021 року антиконституційних органів САП, НАБУ, НАзЛ, антикорупційні суди, бо кожен український суд повинен бути антикорупційним, а кошти заплановані на їх утримання використати (більше 5 млрд. грн.) на соціальні цілі.

2.7.  Про зміну системи оплати праці Народним депутатам ВРУ:  з 01.06.2021 року визначати за попереднім місцем роботи, із розрахунку середньої місячної заробітної плати; не працюючим  до обрання Народними депутатами – у розмірі мінімальної заробітної плати, встановленої ЗУ; скасувати усі пільги, існуючі для депутатів.

2.8. Про порядок відрахування надприбутків до бюджету країни та повернення коштів з офшорних зон до України.

  1. Президенту України ініціювати в І кварталі 2021 року проведення Парламентського контролю (ст. 101 Конституції України) щодо виконання вимог ст. ст. 42, 43, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 53, 55, 56 Конституції  України  та  Законів  України  про   надання пільг у повному обсязі учасникам ВВв, військовим пенсіонерам, афганцям, учасникам АТО, військовим сучасної війни, вдовам і сиротам, чорнобильцям, «дітям війни», іншим категоріям, а також соціальної допомоги незахищеним, малозабезпеченим верствам населення.

«Збереження генофонду Українського народу – є обов’язок держави», ст. 16 Конституції України.

           3.1. Проведення постійного парламентського контролю Закону України про мову та Закону України про УПЦ.

  1. Пану Зеленському В.О. відкликати підпис Президента України ( ст. 106 КУ) щодо прийняття ЗУ ВРУ про продаж Української землі – власності народу та звернутись до КСУ (ст. 150 КУ) для вирішення питання про відповідність КУ даного рішення і надання суспільству офіційного тлумачення ст. ст. 13, 14 КУ, на підставі ст. 147 КУ.
  2. Вважаємо за доцільне главі без’ядерної держави Україна звернутись до керівників усіх держав світу, ООН щодо підтримки введення міжнародних миролюбивих сил ООН між державними кордонами РФ і України і оголошення 2021 року роком без воєн, а кошти, які заплановано на військові цілі, використати під контролем громадськості для боротьби з хворобами та забезпечення екологічної безпеки світу (ст. 16 Конституції України).
  3. Президенту України, голові РНБіО України (ст. 107 КУ) розробити «дорожню карту» національної безпеки і оборони України щодо звільнення Українського Криму від окупантів, що забезпечить національну безпеку України та з квітня 2021 року Указом Президента країни вважати її  діючою.

У разі невиконання повноважень, порушення Присяги Президентом України на вірність Україні, за умисно вчинені дії, спрямовані на повалення  конституційного ладу та діяння на шкоду державної, соціальної, економічної безпеки України  – громадянин Зеленський В.О. буде усунутий з поста Президента України у зв’язку з неможливістю виконувати повноваження Президента України і притягнутий до кримінальної відповідальності, згідно ст. ст. 109, 111 Кримінального кодексу України за сукупністю – Державна зрада, а невиконання наших вимог ВРУ і КМУ змусить ГО «Об’єднаний Рух військових і цивільних пенсіонерів» закликати населення України до громадянської непокори неукраїнській владі доти, поки  не будуть виконані справедливі вимоги суспільства.

Не дозволимо правлячій антиукраїнській, бандитській владі
грабувати себе та ще й платити за пограбування нашої ж власності!
Змусимо Президента України, Верховну Раду України,
Кабінет Міністрів України встановити справедливі для населення ціни
на газ, електроенергію, тарифи на житлово-комунальні послуги
та виконання норм Конституції України!

 Захистимо себе як від «COVID-19», так і нашу неньку Україну від зажерливих можновладців, які вже втратили відчуття міри навіть у своїй організованій злочинній діяльності!

 Громадяни України, які не впали у відчай і не втратили честь і совість та відповідальність за свої сім’ї, за Україну –  об’єднаймося!

 Українці, не будьте байдужими!
Захищайте свої конституційні права
та права людини і громадянина!

 Україна понад усе!

          Проголошено: дане рішення вручити особисто представнику Президента України – Голові Вінницької обласної державної адміністрації п. Борзову для передачі особисто, як кажуть в народі «з рук в руки», своєму керівнику – Президенту України та організувати контроль за виконанням даного рішення з допомогою держслужбовців, Департаментів держадміністрацій області громадськості  і надавати населенню щомісячно інформацію через народну газету «33-й канал» про хід виконання чи невиконання, з вказівкою причин невиконання, окремих пунктів рішення.

Рішення від 25.01.2021 року Мирного зібрання громадян України в місті Вінниця розмістити в газетах «Голос України», «Урядовий кур’єр», мережі Інтернет, інших  засобах масової інформації.

Прийнято 25.01.2021 року на Мирному зібранні громадян України в місті  Вінниці.

 Голова зібрання –

голова ГО «Об’єднаний Рух

військових і цивільних пенсіонерів»                                 Петро Канонік

 Секретар –

Голова координаційної Ради

ГО «Діти війни» Вінницької області                                 Валерій Козяк

 

Повторне колективне звернення від 25.01.2021 року щодо аудиту та встановлення економічно обґрунтованих цін на газ, електроенергію, тарифів на ЖКП та з інших нагальних питань життя населення країни підтримуємо:

 ГО «Об’єднаний Рух військових і цивільних пенсіонерів».

  1. Вінницький осередок Всеукраїнської ГО «Десантники України».
  2. ГО «Захист дітей війни».
  3. ГО «Голос народу – до демократії, через право».
  4. ПП «Партія пенсіонерів України».
  5. Крайова обласна організація «НРУ».
  6. ВГПО «Український Дім».
  7. ВО «Свобода».
  8. ВО «Батьківщина».
  9. ГО «Праведність».
  10. ОГО «Вінниччина вшановує Тараса Шевченка».
  11. ГО «Сила Майдану».
  12. ГО «Рада Майданів Вінниччини».
  13. «Спілка ветеранів Повітряних Сил України.
  14. ВОВО ГО « Асоціація ветеранів МВС України».
  15. Асоціація ветеранів Державної податкової служби та податкової міліції у Вінницькій області.
  16. Координаційний Комітет пенсіонерів та ветеранів органів внутрішніх справ Вінницької області.
  17. Рада ветеранів УСБУ у Вінницькій області.
  18. ВОО ГО «Вінницька асоціація ветеранів війни та служби цивільного захисту».
  19. ВОО ВГО «Асоціація ветеранів ДКВСП України».
  20. Спілка учасників бойових дій Повітряних Сил ЗСУ».
  21. Рада Вінницької міської організації ветеранів України.
  22. Міжнародна Асоціація офіцерів спецпідрозділів по боротьбі з організованою злочинністю «Центр».
  23. Вінницька обласна Асоціація ветеранів силових структур».
  24. Ветеранська організація працівників Зовнішньої розвідки України у Вінницькі області.
  25. ВОО ВГО «Спецпідрозділів «К» СБУ».
  26. Рада ветеранів 43 ракетної армії.
  27. Відокремлений підрозділ «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та ветеранів військ зв’язку у Вінницькій області».
  28. Відокремлений підрозділ ГО «Народні збори України».
  29. Спілка УБД Афганістану та АТО у Вінницькій області.
  30. ВС УБД АТО.
  31. ВОО «Спілка офіцерів України».

 

Дане Рішення Мирного Зібрання, проведеного 25.01.2021 року в місті Вінниці

ГО «Об’єднаний Рух військових і цивільних пенсіонерів»

з представниками Вінницького Майдану, який діє на Вінниччині з часів Революції Гідності в Україні – ПОГОДЖЕНО!

 Голова ГО

«Рада Майданів Вінниччини»                                            Петро Гандурський

 

 

Голові Вінницької
облдержадміністрації
ставленику ПП «Слуга народу»
слузі народу п. Борзову С.С.
21050, м. Вінниця, вул. Соборна, 70

«Про здійснення контролю та надання
інформації щодо виконання Рішення
від 25.01.2021 року Мирного зібрання
громадян України у місті Вінниця»

 Пане Голово!

До цього часу Президент України не надав відповіді на колективне звернення від 29.10.2020 року, яке надійшло до Офісу Президента України 16.11.2020 року та адресованого особисто п. Зеленському В.О. (ст. 40 КУ).

Відповідно до ст. 119 Конституції України, яка має найвищу юридичну силу – основного Закону України прямої дії – Ви, пане Голово, є відповідальним за дотримання Конституції України та Законів України на території Вінницької області.
Надсилаємо Вам Рішення Мирного зібрання, яке проведено 25.01.2021 року за  ініціативою ГО «Об’єднаний Рух військових пенсіонерів» для передачі Вашому керівнику – Президенту України.

Просимо здійснювати контроль за виконанням даного Рішення з допомогою держслужбовців, Департаментів держадміністрацій,  громадськості та щомісячно надавати інформацію про хід виконання чи невиконання  (мотиви, причини) окремих пунктів Рішення через газету «Вінниччина».

Додаток: Рішення Мирного зібрання – на 7 арк.

Голова
ГО «Рада Майданів Вінниччини»                                Петро Гандурський

Контактна особа:
Козяк Валерій Васильович, (067) 896-52-27

 

Редакції газети «Голос України»
вул. Нестерова, 4, м. Київ, 03047

«Про здійснення контролю
та надання інформації щодо
виконання Рішення  від 25.01.2021 року
Мирного Зібрання у місті Вінниця  Громадян України»

  КОЛЕКТИВНЕ ЗВЕРНЕННЯ

на підставі ст. 40 Конституції України
до Редакційної колегії газети

Відома істина, що ЗМІ – це четверта влада в Україні.

Виходячи з цього,  для опублікування у найближчому номері газети та здійснення контролю за дотриманням норм Конституції України,  яка має найвищу юридичну силу – основного ЗУ прямої дії, – прав, свобод людини і громадянина, направляємо Рішення Мирного зібрання, проведеного 25 січня 2021 року в місті Вінниця ГО «Об’єднаний Рух військових  і цивільних пенсіонерів», яке підтримали тридцять дві Громадські, політичні  організації та Вінницький Майдан, який діє з часів Революції Гідності в Україні.

Просимо щомісячно надавати у газеті «Голос України» у рубриці «Народ є влада в Україні!» інформацію про хід виконання пропозицій щодо вирішення нагальних питань соціального забезпечення населення України та розбудову  нашої Держави.

Додаток: Рішення Мирного зібрання – на 7 арк.

Голова
ГО «Рада Майданів Вінниччини»                                Петро Гандурський

Контактна особа:
Козяк Валерій Васильович, (067) 896-52-27

 

Редакції газети «Урядовий кур’єр»
вул. Грушевського, 14/1, м. Київ, 01021

«Про здійснення контролю
та надання інформації щодо
виконання Рішення  від 25.01.2021 року
Мирного Зібрання у місті Вінниця  Громадян України»

 КОЛЕКТИВНЕ ЗВЕРНЕННЯ

на підставі ст. 40 Конституції України
до Редакційної колегії газети

Відома істина, що ЗМІ – це четверта влада в Україні.

Виходячи з цього,  для опублікування у найближчому номері газети та здійснення контролю за дотриманням норм Конституції України,  яка має найвищу юридичну силу – основного ЗУ прямої дії, – прав, свобод людини і громадянина, направляємо Рішення Мирного зібрання, проведеного 25 січня 2021 року в місті Вінниця ГО «Об’єднаний Рух військових  і цивільних пенсіонерів», яке підтримали тридцять дві Громадські, політичні  організації та Вінницький Майдан, який діє з часів Революції Гідності в Україні.

Просимо щомісячно надавати у газеті «Урядовий кур’єр» у рубриці «Народ є влада в Україні!» інформацію про хід виконання пропозицій щодо вирішення нагальних питань соціального забезпечення населення України та розбудову  нашої Держави.

Додаток: Рішення Мирного зібрання – на 7 арк.

Голова
ГО «Рада Майданів Вінниччини»                                Петро Гандурський

Контактна особа:
Козяк Валерій Васильович, (067) 896-52-27