Олександр Шевченко із Сутисок – інвалід війни, після поранення він ходить з паличкою, має серйозні проблеми із зором, ногами та хребтом.

1 лютого у родині воїна сталась біда – згорів дім, в якому він проживав з дружиною, бабусею та двома маленькими донечками. Причина – замикання мережі в зв’язку з перенапругою. До цього Олександр неодноразово звертався до РЕМ з проханням замінити трансформатор та усунути інші проблеми, адже турбувався не лише за свій дім, а й інших 40 жителів вулиці. А це переважно пенсіонери. Втім, ніхто не дослухався і наслідком цієї байдужості стала пожежа.

-Згорів дах,  впала стеля , затопило підлогу, постраждало опалення! Справу намагаються зам’яти! Хочуть зробити нас винними! ХЛОПЦІ,  ВОЇНИ   АТО,  ВОЛОНТЕРИ! Низький уклін вам,  побратими! За що ми воювали? Щоб ця влада залякувала і відмовлялася від нас і наші сім’ї! Я прошу всіх,  хто може,  допомоги гривнею або цвяхом,  я дякую за все! Я буду боротися за все, щоб довести,  що ми маємо право на життя і немає корупції і відмивання грошей на наші сім’ї! Прошу , допоможіть шановні депутати будь-якого рівня! Власники будь-яких підприємств!  Я буду радий будь-якому цвяху і будь-який дощечці! –каже Сашко. – Зараз ходить інформація, що мені виділили з селищної ради 300 тисяч гривень на дім, це неправда, я готовий показати всі виписки з картки. Не вірте, люди добрі!

Нині родина Олександра проживає у будинку, який їм люб’язно надали односельчани, які нині не проживають у Сутисках. Але воїн найближчим часом планує відновити дім. Побратими Олександра підтримують його і готові до безстрокових акцій протесту, якщо РЕМ «звалить» всю вину на родину інваліда-воїна.

Подробиці цієї НП читайте у «33 каналі».
Приватбанк 4731219113210011
Шевченко Олександр Олегович

Вікторія Снігур