Дружина захисника «Манчестер Сіті» Олександра Зін­ченка Влада Седан з Він­ниці завітала на програму «Світське життя» з Катериною Осадчою, де вона продемонструвала свій шикарний образ у вечір­ній сукні і розповіла трохи більше про весілля, яке називають головною світсь­кою подією року в Україні.

Дівчина для телеінтерв’ю вибрала довге легке плаття з прозорої тканини, що мало великі вирізи для демонстрації довжини і стрункості ніг. Прозора тканина прикривала лише одне плече. Волосся у дівчини було зібране, образ доповнили важкі великі сережки і білі босоніжки на шпильці.

У розмові Каті Осадчій вінничанка розповіла досить докладно про організацію весілля. За словами Влади, їм довелося тричі переносити дату весілля через карантин і чемпіонати. Однак весілля все-таки вдалося відсвяткувати шумно: шикарні сукні від французьких модних будинків, велика кількість гостей, весь футбольний бомонд.

Гостей розважали Монатік, Дан Балан і Віра Брежнєва. Влада зізналася, що вона дуже любить Дана, а його пісня «Додому», яку він виконує разом з Тіною Кароль — надзвичайно важлива для неї і викликає «мурашки по шкірі».

Оскільки Олександр Зінченко зараз грає за футбольний клуб «Манчестер Сіті», подружжя живе в Англії. Влада дуже сумує за Україною. На свята пара запланувала нарешті відсвяткувати медовий місяць і вирушила на Багами, щоб милуватися фламінго і активно поплавати — потрапити туди, незважаючи на карантин, молодим допомогло британське місце проживання.

Віталіна Володимирова