І чи відбивала нареченого у його дружини.

Телеведуча  Іванна Онуф­рійчук з Вінниччини  не вважає себе Попелюшкою та упевнена, що жінка повинна вміти приймати коштовні подарунки з достоїнством.

Сама вона прийняла і квартиру, і дорогу автівку, і ще багато чого від різних чоловіків, але утриманкою себе не вважає. Про це вона днями розповіла в інтерв’ю.

– Перед тим як зустріти свого нареченого Алмаза, я мала кількарічні стосунки з бізнесменом, який жив у Білорусі. За цей час чоловік встиг подарувати квартиру в Києві, Bentley, подорожі на курорти, але заміж так і не покликав. Я зрозуміла, що виховувати онлайн дітей – це не моє. Я хочу прокидатися разом із чоловіком, — запевнила Іванна. — Для мене утриманка – це дівчина, яка нічого не робить, сидить собі вдома, ходить по салонах, на спа, масажі тощо. А я людина-пахар, ще й пахар такий, що мені нема коли ні поїсти, ні поспати… Я дійсно дуже багато працюю, розвиваюся, допомагаю рідним. Тому це не про мене. Але отримувати подарунки – це треба вміти. У нас дівчата чомусь не вміють отримувати компліменти, подарунки, не розуміють, що вони цього достойні. Для мене чоловік – це його вчинки. Це не слова, не краса, не гаманці, а в першу чергу вчинки.

Влітку 2018-го Іванна познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком. Вона тоді поїхала на дуже дорогий іспанський детокс-курорт, і Алмаз заговорив із нею, коли обидвоє бігали в спортзалі на доріжці. Утім, Іванна ще була у стосунках на відстані, а її новий знайомий – у процесі розлучення з дружиною після 7 років шлюбу. Цілий рік вони спілкувалися СМС як друзі, потім раз зустрілися у Катарі, а потім чоловік прилетів до Іванни з Києва на Сейшели, де вона відпочивала з подругою. «Якщо хочеш приїхати, без подарунків не приїзди», — заявила йому тоді «скромна» красуня і отримала від залицяльника справжній Rolex.

Зараз телеведуча активно готується до весілля, яке має відбутися наприкінці року на Мальдівах. А після одруження житиме між Швейцарією, де вже 6 років мешкає її коханий, та Україною. На запитання, чи можна назвати її сучасною Попелюшкою, Іванна сказала: «Ні. Я пройшла дуже непростий шлях, дуже непросте дитинство та особисте життя. Я дійсно довго до цього йшла, довго чекала справжнього чоловіка, стосунків, я вірила в це. Справжня любов є, і вона прийде, просто треба вміти чекати».

Додамо, що Іванна Онфрійчук родом з Рахнів-Лісових Вінницької області. Вона юрист, модель і ведуча. З 2018 року веде шоу «Без краватки» на телеканалі НЛО TV. Гостями її програми є відомі та успішні чоловіки. У студії проєкту вже побували дизайнер Артем Климчук, ресторатор Максим Радуцький, дизайнер Олексій Залевський, найсильніша людина світу Василь Вірастюк.

Віталіна Володимирова