У справі 52-річного чоловіка, який розбещував неповнолітніх у Жмеринці, з‘явились нові епізоди.  

Під час розслідування кримінального провадження встановлено, що загалом від його дій постраждало 11 дітей. Про це повідомили у пресслужбі поліції Вінницької області. 52-річного зловмисника затримали у мікрорайоні «Сектора» у серпні минулого року у його квартирі в одній із багатоповерхівок Жмеринки під час вчинення злочину проти неповнолітніх.

– З квартири правопорушника було вилучено планшет, телевізор, флеш-накопичувачі та інші речові докази. Обшуки провели й у двох гаражах. На камеру чоловік заявив, що всередині нема дитячих речей, але правоохоронці знайшли м’які іграшки, купальники для дівчаток та шортики. Сам чоловік вину заперечував. Казав: перегляд порносайтів на плазмовій панелі не є вчиненням злочину, а до дітей він рук не розпускав. Крім того, у чоловіка є документ про групу інвалідності, тому його обов’язково перевірять на осудність. Він проживав у багатоквартирному будинку. Часто прогулювався містом і кликав до себе в гості шляхом обману хлопчиків та дівчаток 8-10 років, — повідомили нам жителі Жмеринки. — Замість мультиків та казочок показував їм порно й вимагав, щоб діти були розслабленими і роздягались. Мовляв, нема чого соромитись. За це начебто платив кошти під приводом: на цукерки та морозиво. Про все дізнались батьки і звернулись до органів. Поліція «вела» педофіла давно, але потрібно було його зловити на гарячому, що і сталось.

З серпня ведеться слідство цієї справи, чоловік знаходиться в СІЗО. За інформацією слідства, зловмисник під різними приводами заманював дітей до себе в помешкання та в подальшому демонстрував їм відео порнографічного змісту,  вчиняв інші розпусні дії. Загалом від дій  підозрюваного постраждали 11 дітей віком від 12 до 14 років. 29 січня слідчим Жмеринського районного відділу поліції затриманому оголошено підозру ще за п’ятьма злочинними епізодами.

Віталіна Трудько