Вінницька «Нива», яка веде підготовку до чемпіонату України (друга ліга) зіграла внічию в першому контрольному поєдинку цієї зими. Гра із місцевим аматорським клубом ЯСКО завершилася із «сухим» рахунком 0:0.

Суперник був обраний невипадково. Бо на нещодавньому місцевому турнірі DEVRAIN CUP «Нива» зіграла із ЯСКО внічию – 3:3. За аматорів виступають відомі футболісти Колінс Нгаха (екс-капітан і екс-головний тренер «Ниви»), Андрій Маляренко, Грибінник, Драган, Заводян, Степанюк, Чернега тощо. В складі «Ниви» на полі виділявся граючий президент Артур Загорулько та кілька наших колишніх гравців, які раніше виступали за «Ниву» – екс-капітан Ігор Маляренко, воротар Максим Гурідов, захисник Вадим Хохлов та інші.

В першому таймі «Нива» двічі розпечатала ворота суперника, ЯСКО – одного разу. Але всі ці голи були справедливо скасовані через беззаперечні положення поза грою.
Після перерви ініціативою володіли професіонали. Але на фініші гри аматори мали три реальні можливості відзначитися. Втім, Максим Гурідов і нефарт (одного разу) не дали їм це зробити. «Нива» під завісу поєдинку навіть завела м’яча у ціль, але знову був зафіксований офсайд.

На післяматчевій прес-конференції головний тренер «Ниви» Володимир Циткін (наш знаменитий голкіпер 90-х років) не виглядав розчарованим. За його словами, футболісти отримали хороше навантаження. «Коуч» спробував різних виконавців у різних поєднаннях на полі; побачив у справі гравців, які знаходяться на перегляді. Тому пан Циткін задоволений грою.

Фелікс ЖАНІН