Повідомлення про це до Служби порятунку “101” надійшло 8 лютого о 5:46  Про це повідомляють у головному управлінні ДСНС України у Вінницькій області.

Прибувши до місця виклику, рятувальники ДПРЧ-28 за допомогою спецтехніки провели роботи по відбуксируванню трьох транспортних засобів на розчищену ділянку автошляху.

На момент проведення аварійно-рятувальних робіт в автомобілях перебувало 8 людей.

Минулої доби о 23:12 рятувальники ДПРЧ-31 в смт Сутиски надали допомогу бригаді екстреної медичної допомоги, яка саме прямувала на виклик до хворого. Водій “швидкої” через ускладнення погодних умов не зміг подолати заметену снігом ділянку дороги.

До проведення даних робіт від ДСНС залучалося 7 чоловік особового складу та два спецавтомобілі.

За повідомленням Гідрометеоцентру, у зв’язку з виходом активного циклону з південного заходу, на території Вінницької області та м. Вінниці очікується ускладнення погодних умов.

8 лютого пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, снігові замети, (приріст снігу 20-30 см), температура повітря до 10…15 морозу ( 1 рівень небезпечності, жовтий).

Подібні погодні умови можуть призвести до порушення електропостачання, роботи комунальних служб комунального господарства, будівельної галузі, порушення та припинення руху транспорту на всіх дорогах і вулицях.

Ілона ВАЛЬТЕР