Отож, коли ворог веде з твоєю країною підступну гібридну війну, віроломно напав на твою країну і анексував територію, щоденно вбиває твоїх братів та сестер, дітей України, кожен журналіст має стати ідеологічним воїном своєї країни, а не пропагандистом ворога. Бо це рівноцінно зраді!

Зараз у внутрішньому житті України можна і треба вести дискусії про корупцію, владу, со­ціалку та політику! Викривати казнокрадів та продажних правоохоронців, суддів, по­літиків, усіх, хто обкрадає народ і заважає будувати справедливу країну.

Але на зовнішньому фронті — справжні журналісти мають захищати незалежність своєї держави і бути «Воїнами правди». Бо у цій війні — правда за Україною!

Всі співробітники телеканалів, інших ЗМІ, які є дотаційними, тобто їм платять мільярди спонсори і «замовляють» телепередачі чи статті, вже не журналісти. А є пропагандистами. Тобто пропагують те, за що їм заплатили. Бо якщо тіпа журналіст — нардеп «знімає» брехливі заставки в Україні за щедру плату про «повій на Майдані» на замовлення кисе­льовського геббельсТВ, а потім, ще за щедріші гроші, розвінчує опонентів чергового «хазяїна», то хто він?

Треба знати і розуміти, що під час війни, особливо гібридної, яка йде зараз в Україні, найважливішим фронтом є пропагандистський. Тобто ворог створює в країні, з якою воює, агентурну сітку пропагандистів. І завдяки їм через телебачення, інші ЗМІ, церкву, владу, політиків, артистів і провокаторів навіть у ЗСУ формує в тилу «п’яту колону». І підтягує через своїх агентів та пропагандистів усіх незадоволених. Коли їх збирається достатня кількість — розхитує країну. Далі вдаряє з тилу масовими заворушеннями, нівелює патріотів, інтригами розколює їх і різними способами досягає кінцевої мети — завойовує країну і перемагає! І це тактика і стратегія кожної війни!

Можна по-різному ставитись до Зеленського, але ще на останній пресконференції він озвучив, що кожен телеканал сьогодні в Україні — дотаційний. І для свого існування потребує більше 1 мільярда на рік! Отож, якщо проросійський власник давав щороку 3 мільярди співробітникам цих трьох каналів, які заробив на співпраці з терористами, що оприлюднило РНБО, то про що тут говорити?! Але очевидно, що спецслужби мають показати всю «подноготну» цієї агентури…

Знайте і розумійте, будь-яка ідеологічна помийка, яка під час війни підтримує ворога, виникла не просто так! За нею завербований агент або кубло зрадників. І великі гроші на рахунках. Це ще довів Ленін і соратники, які, будучи агентами Німеччини, мали за це по 5 млн марок у закордонних банках.

Імперія зла зародилась із газети «Іскра», яка, як виявилось, фі­нансувалась звідти. І підтримувалась «Правдою», яка насправді була неправдою…

І якщо ви думаєте, що ворог розпочинав війну, не маючи в Україні МІНіМУМ 14-16 тисяч завербованих агентів серед журналістів, політиків, у всіх органах влади, серед армійців і навіть у спецслужбах та серед артистів, священників, бізнесменів — то ви наївний дилетант! Жаль, що в останні роки влада наша цього публічно «не помічала». Про це не говорили, і тому тепер пожинаємо плоди.

Але, схоже, і для самих «слуг» та Зеленського розпочалось прозріння! Бо у воюючій країні ВПЕРШЕ перемога проросійського лекторату і лідерство його у всіх соцопитуваннях — це остання помилка незалежної України і її влади. Але ще не фатальна! Тому цей фактаж має знати і розуміти кожен, хто хоче зберегти незалежність України.

Так думаємо ми, журналісти «33-го». Бо наш колектив вже 30 років служить Україні і служитиме своєму народу завжди. Ми не обслуга олігархів, і ніхто нас не купував. Були, є і будемо народною газетою.

Говори українською, молись українською! Люби Україну! Підтримуй своє війсь­ко і проукраїнських журналістів! Живи з Богом і Україною у серці!

І «…вставай, страна огромная» депутатам ВР (незалежно від фракцій) треба співати на передовій фронту і вести у бій за Україну.

Тоді буде солідарність — наша з вами!

Коли верстався номер газети, стало відомо, що Латвія заборонила трансляцію 16 телеканів Росії «за мову ненависті проти України».

Колектив «33-го»