У випадку із раковими захворюваннями це абсолютно неприпустимо, бо на ранніх стадіях їх позбутися набагато легше. Тепер в цьому мешканцям Вінниччини допоможе новітній прилад «FotoFinder».

Він виконує дерматоскопію, що є стандартом в діагностиці новоутворень шкіри. «FotoFinder» знаходиться у вінницькому онкологічному центрі «Oncohelp Clinic».

У вас з’явилися пігментні плями, від яких збираєтеся позбутися у косметолога? Маєте багато родимок? Любите пляжний відпочинок і солярії? Помітили дивні новоутворення на шкірі?  Це лише невеликий список причин, через які потрібно записатися на цифрову дерматоскопію. Завдяки їй вдається вчасно діагностувати,  а, отже, й пролікувати злоякісні новоутворення шкіри на початкових стадіях. Зокрема меланому на початковій стадії, коли лікування тільки хірургічне і не буде потреби в дороговартісній імунотерапії.

– Варто регулярно проходити дерматоскопію, якщо: у вас багато родимок; є великі родимки, що заважають; маєте сімейну історію меланоми; є новоутворення на шкірі, що турбують, – сказав лікар-онколог Вінницького центру «Oncohelp Clinic» Савва Магдебура. – «FotoFinder» завдяки фотоскануванню шкіри всього тіла виявляє мінімальні зміни у родимках і знаходить меланому на нульовій стадії, що є запорукою майже 100% одужання. Прилад дає лікарю необхідні дані для вірного діагнозу.

«FotoFinder» дозволяє не просто якісно діагностувати новоутворення  на шкірі, але й зберігати результат обстеження. При кожному візиті лікар отримує докладну інформацію від про­грами: збіль­шені візуальні дані (фотографії) кожного новоутворення за всі попередні від­відування і їхні характеристики: колір, розмір тощо. Ці да­ні дозволяють виявляти найменші змі­ни, а, отже, й вчасно діагностувати і вилікувати.

«FotoFinder» — єдиний апарат, що дає можливість створити спеціальну карту всіх родимок на тілі. При кожному дослідженні він автоматично знаходить нові утворення, якщо такі з’явилися. До речі, «FotoFinder» використовується для будь-яких досліджень шкіри. В тому числі, визначає її стан до і після курсу процедур в естетичній косметології.

Довідка

Центр онкології «Oncohelp Clinic» знаходиться за адресою: Хмельницьке шосе, 92. Це лікарня, де пацієнти отримують комплекс допомоги — від першої консультації спеціаліста з міжнародним досвідом до реабілітації. Довідки за телефонами: (080) 033-76-16, (096) 211-99-22, сайт «oncohelpclinic.com». 

Консультацію за допомогою приладу «FotoFinder» проводитиме кваліфікований лікар-онколог Савва Магдебура.