– Захід був унікальний – падарував незабутні враження десяткам маленьких вінничанин. Це найефектніша подія зими! Після стін лікарні, діти вийшли на свіже повітря, катались на засніжених спусках та підіймались в небо на повітряній кулі за своєю мрією. – Розповідає організаторка Надія Дмитрієва.

Кожна дитина особлива, і має важку хворобу. Більшість — невиліковні діагнози. Та у цей день, ми зробили все можливе, щоб подарувати їм радість та посмішку. Ідея такого фестивалю з`явилась випадково, коли познайомилась з власниками повітряної кулі — Катериною Бєляєвою та Дмитром Кулєшею. Ми зійшлись у поглядах та спільними зусиллями зібрали всіх небайдужих, щоб безкоштовно організувати свято для діток. Я проконсультувалась з вінницькими онкологами. І тих діток, яким дозволили лікарі, ми вивезли на розважальний фестиваль. Також долучили дітей з синдромом Дауна та ДЦП. Кожен, хто підіймався на кулі загадував бажання. А воно одне на всіх — вилікуватись та бути здоровими.

Захід організувували: Надія Дмитрієва -голова БФ “Діма Шилов”, Катерина Бєляєва та Дмитро Кулєша — команда повітряної кулі “Queen sky», Діана Мороз – громадський діяч, Марина Заривна та Станіслав Балуєв — керівники парку Vinny Land та редакція “33-гоканал”.

Софія Копач