13 лютого своє «Смарагдове» весілля відзначали жителі Михайлівки Залізняк Веліна Олександрівна та Володимир Євсейович і жителі Шендерова Кондратюк Віра Олександрівна та Сергій Феодосійович.

У далекому 1966 році стали молоді пари на весільний рушник, так і йдуть по життєвій дорозі пліч-о-пліч уже більше половини століття.

Разом долали труднощі, ділили радощі. Чимало подружжя пережили випробувань долі, та не зважаючи на це – не втратили взаєморозуміння, залишаються підтримкою один для одного.

Надійною опорою для свого чоловіка Володимира Євсейовича була все життя Веліна Олександрівна. Пройшли разом навчання у Немирові та Одесі, важку працю у колкоспі рідної Михайлівки. Виростили двох синів – Олександра та Сергія, дочекалися онуків.

Подружжя Залізняків є взірцем людяності, доброти, небайдужості, адже завжди працювали для людей, віддаючи їм частиночку себе, і за це мають велику шану та повагу від людей.

Життя прожити – не поле перейти. Кондратюк Віра Олександрівна та Сергій Феодосійович і поле перейшли, і тяжкі часи пережили. Бо прожити 55 років у шлюбі – це є справжнє щастя і щира любов.

Все життя прожили у мирі та злагоді. Виростили двох синів Юрія та Анатолія. Дочекалися онуків та правнуків, які горнуться до своїх бабусі та дідуся за порадою і підтримкою.

Вітаємо наші сімейні пари із таким славним ювілеєм, адже не кожен може похвалитися такою значною датою! Бажаємо гарної погоди в серці і в душі, здоров’я, щастя в подальшому житті, миру в родині!

Нехай доля шле добро, міцне здоров’я та достаток, нехай родинне тепло і затишок завжди живуть у ваших оселях!

Валентина Лісова