Адже тут із 15-ї години під техноритми ді-джея зібрались перші гості на відкриття закладу нового формату. Бо Kebab Story – це не віконце, через яке вам подають шаурму… А повноцінний молодіжний ресторан із суперовим залом, літнім майданчиком, модною музикою, а головне – якісною їжею: від шаурми – до салатів та фірмових наливок. І до головного «Серця» Вінниці на площі всього лічені кроки… Ось так у місті на День Валентина стартував свіженький гастрономічний проєкт Олега Пелеха та Ірини Оськіної.

– Я давно став вінничанином і вітаю рідне місто із відкриттям ще одного сучасного закладу. Але наш ресторан – це не просто віконце швидкої їжі, коли купив і побіг… Звісно, життя швидке і динамічне, але 5 хвилин варто тут посидіти, посмакувати якісним кебабом, випити чашку кави чи чаю… І милуватись прекрасним серцем Вінниці, яку я люблю із 1978-го року. І кожна пора року, і кожен захід чи схід сонця – тут завжди неперевершені! А ми з партнером цього проєкту Іриною Оськіною гарантуємо вам неперевершені страви із дуже якісного фабричного м’яса, свіжих овочів, грецької піти та авторських соусів від нашого шефа, – розповів у день відкриття першого Kebab Srory власник франшизи та радник голови правління МХП Олег Пелех.

– Вінничани самі дали назву цьому закладу на конкурсі, що тривав два тижні. Сьогодні, в День закоханих, ми назвемо переможців, які отримають класні призи від Kebab Story. А від себе особисто я гарантую, що тут вам буде завжди смачно, тепло і затишно!

А керуючий партнер закладу Ірина Оськіна в момент відкриття оголосила імена переможців, які назвали цей модний заклад, подякувала за креатив та вручила спеціальні подарунки від Kebab Story! Всіх гостей відкриття чекали танцювальний флешмоб, інтерактиви, інстафотозона, подарунки та, звичайно, величезне різноманіття шаурми. Була навіть з вишневим соусом. Їі власниця закладу Ірина хоче зробити фірмовою. Тому закоханих у якісну шаурму 14 лютого серед вінничан стало в рази більше.

– Гарний краєвид, велетенські літери «Я люблю Вінницю!», якісна їжа, тепло, і ти в самому центрі міста! Впевнений, що Kebab Story «зайде» вінничанам та туристам, бо це місце для насолоди і відпочинку. Хоча шаурму нам зробили за 3 хвилини, і швидко перекусити тут також можна, – розповів один із перших відвідувачів закладу Юрій, який прийшов на свято із своєю родиною.

А місця для поцілунків у День закоханих перед вінницьким KS – Kebab Story 14 лютого були заброньовані до першої зірки на небі! Бо гарна музика, весела компанія друзів, доброзичливий персонал та смачна і зрозуміла їжа, разом створили справжню атмосферу свята, в яке закохуєшся одразу!

Їжте, пийте, смакуйте у першому Kebab Story!
Вінниця, площа Гагаріна, 2.

Фото Олексія Бойка