Втім, життєві обставини внесли свої корективи і нині наш земляк проживає в Новому Орлеані, штат Луїзіана. До епідемії 4 сезони грав в аматорській лізі з флаг-футболу на позиції корнербека і приймаючого.

– Я брав участь в іграх чемпіонату України та у декількох кубкових іграх, грав у фіналі чемпіонату проти ужгородських «Лісорубів». Футбол є корінним видом спорту в Америці, тому про нього знають всі і в нього всі грають з дитинства, на відміну від України, де цей спорт так і залишається маловідомим.

У США цей вид спорту має хороше фінансування. По-третє – велика наявність стадіонів для футболу (є майже в кожній школі) та кваліфікованих тренерів і легка доступність екіпірування, – каже Максим. – Досвід гри у Вовках допоміг адаптуватись в умовах іншої країни, так як приїхавши в Америку, я вже знав усі правила і суть футболу. В деяких випадках саме футбол допомагав знаходити спільну мову з американцями. В Америці я приймав часть у чемпіонаті міста з флаг-футболу.

Звісно, я сумую за Вінницею та «Вовками», так як це моя рідна команда. Постійно слідкую за життям і новинами клубу, підтримую зв’язок зі старими друзями і по можливості граю кілька ігор, коли приїжджаю на батьківщину.

Віталіна Володимирова