Відомо, що цього року головне вокальне шоу країни вирішило трохи змінити концепцію і допускати на сцену не тільки любителів, а й забутих професіоналів. Проект із задоволенням показує глядачам нових учасників і розповідає їх життєву історію.

Цього разу в об’єктив телекамер потрапила 38-річна вінничанка Вікторія Гнатюк. Дівчина розповіла, що вона є матір’ю двох дітей, а її вік – не вирок. Вікторія розповіла, що прийшла на проект для того, щоб її голос звучав на всю країну. Вікторія – керівник культурно-мистецького Центру ВТЕІ КНТЕУ!

Відомо, що Вікторія Гнатюк вже безліч років займається співом, проте не змогла дати волю своєму таланту через виховання двох синів. Раніше дівчина лише виступала на весіллях і ділилася своєю творчістю на просторах мережі. Зараз же Гнатюк сподівається отримати визнання від зіркових тренерів і розвивати свою вокальну кар’єру у великих масштабах.

Чи вдасться їй вразити тренерів та розвернути тренерські крісла – стане відомо вже зовсім скоро. Не пропусти п’ятий випуск «Голосу країни» вже цієї неділі о 21:00 на 1+1.

Валентина Лісова