– Дорогі друзі, запрошуємо до обговорення проекту стратегії розвитку Лука-Мелешківської територіальної громади., – звернувся до земляків голова ОТГ Богдан Августович. –

Для того щоб взяти участь в обговоренні потрібно всього два простих кроки:

  1. Прочитати проект стратегії, який міститься за цим посиланням: http://surl.li/lwrd (проект готували фахівці як з нашої громади так і залучені експерти)
  2. Запропонувати доповнення до проекту стратегії у вигляді пропозицій проектів, заходів, або ж внесення коректив у цілі та пріоритети та надіслати на електронну адресу: lukainfo8@gmail.com

В процесі формування пропозицій просимо врахувати:

– Найважливішим в стратегії нашої громади є люди! Ми прагнемо по можливості врахувати потреби всіх жителів громади, але щоб це здійснити важливо описати ваші пропозиції у відповідній формі. Таким чином жодна думка не загубиться!

– Стратегія нашої громади приймається на 10 років то ж давайте мислити глобально. Подумайте про справді важливі проекти, які допоможуть вивести нашу громаду на якісно інший рівень!

– Наша громада віднедавна значно розширилась тож відтепер це 13 населених пунктів, які однаково важливі. Пам’ятайте, що кожен житель нашої великої громади важливий незалежно від місця проживання, а відтак пріоритети повинні по можливості враховувати інтереси всіх жителів.