Після снігових штормів і лютих морозів в останній тиждень зими  нарешті прийшла тепла та сонячна погода. Але потримається таке щастя недовго.

22 лютого в Україні буде доволі тепло та сонячно, правда, з невеликими хмарами. У вівторок 23 лютого вдень температура підніметься на заході та півдні навіть до +10 градусів. Але мінусова температура й надалі зберігатиметься вночі. Зокрема, проти 22 лютого  морози вдарять до -2-3 градусів. Вдень у середу 24 лютого тепла погода в західних областях збережеться. У центральних областях  — в тому числі у Вінницькій, – буде порівняно тепло – -1… +5.

А от після  24 лютого до України прийде нова хвиля похолодання. У східних областях йтимуть снігопади та вдарять морози до -9 вдень і до -14 вночі. Втім, на заході країни буде ще сонячно та тепло, вдень стовпчики термометрів покажуть до +10 градусів. 25 числа ситуація буде аналогічною – тепло на Правобережжі та холодно на Лівому березі. Якою буде погода навесні? У березні повернуться снігопади та холод, – прогнозують синоптики.

Ірина ЗОНОВА