Мало хто знає, але ця довгокоса дівчинка уже п’ять разів знімалась для американських журналів і викликала справжній фурор серед поціновувачів таланту, харизми та вроди!

– Донечка навчається у першому класі школи №29. Своє довге та густе волосся Маргарита успадкувала від бабусі. Моденігом ми стали займатись півтора року тому, нас просто запросили на зйомки журналу, відтоді все почалось. Зараз донечка навчається у модельній школі Main people kids. У Маргарити чимало успіхів — у 2019 та 2020 роках вона потрапила у Енциклопедію дитячих талантів «Видатні діти України», була опублікована на сторінках українського журналу Ukrainian People, на обкладинці якого була Ольга Сумська. Донечка була моделлю показів від дизайнера бренду Mom koves me Таміла Камінська. Українського бренду Arin Apparel. By Vel, Vladira , дизайнерів Andre Tan, Nataly Boyko, Марисі Атаманенко, Наталі Дацко, Юленьки Любов Расулі.

Маргарита посіла призові місця у фестивалях «Діти понад усе», «Найвидатніші діти України», «Зіркові діти-2019 і 2020 рік», «Премія 100 відомих українців», «Юна леді України», «Топ-модель 2020», «The best kids of Ukraine 2020», «Найкраща модель Ariana Beauty», Принцеса/Принц Європи-2020», отримала титул «Модель подіуму» від Премії «Зіркові діти-2020». Також донечка знімалася у кліпі від Ukrainian People і для «Міс Україночка» в 2019 і в 2020 роках. Ще донечка має перемоги у Beauty of Ukraine 2020, Fashion Queen 2020, «Юна супермодель України-2020» від «Міс Україночка», — розповідає мама Ірина Ямчук. – Та найбільшим досягненням для нас стали зйомки для американських журналів Brand Model Magazine i Prestige Model Magazine. Світлини Маргарити відібрали з-поміж сотень інших зі всього світу, тому конкуренція була шалена. Ці журнали дуже популярні у США, а деякі примірники наші знайомі таки встигли придбати, а так — то ми маємо їх у електронному вигляді.

Сама Маргарита обожнює моделінг, з легкістю позує на камеру. А на всі конкурси її супроводжують мама та бабуся. Окрім конкурсів краси, дівчинка має успіхи і в спорті. Вона займається художньою та естетичною груповою гімнастикою в КЗ «ВОК ДЮСШ» у «Нокауті» з 3,5 року. Займала перші та другі місця місця на Всеукраїнських турнірах України, отримала 3 призове місце в 2019 році у Міжнародному турнірі в Будапешті.

Віталіна Трудько