Ось уже 30 років екологічно чисту і якісну м’ясну продукцію власного виробництва городківська ТМ «Український смак» пропонує жителям Одеси. А два роки тому продукція вийшла на ринок Вінниці і користується попитом, бо дійсно смачна.

-Ми закуповуєм тварин у населення і самостійно здійснює забій, обвалювання, фасування і заморозку м’яса,- розповідають на підприємстві,- тому висока якість пропонованої продукції тут гарантована. Перед переробкою тварини проходять ретельний ветеринарний контроль, що дозволяє виготовляти м’ясо найвищої якості, з усіма відповідними сертифікатами та необхідними дозвільними документами.

У нас не роблять повторних заморозок м’яса – тільки свіжий продукт з прямою доставкою покупцям. Наші копченості, а це кілька видів ковбас, шинка, підчеревина, ребра, свинний балик, шия, рулька, вуха, тощо, виготовляємо лише за домашніми рецептами. Копчення відбувається тільки на дровах черешні, маринад – це часник, перець, сіль, лавровий лист, без застосування штучних підсилювачів смаку та консервантів. А для того, щоб кінцевий продукт був смачним, на виробництві ми використовуємо тільки свіже м’ясо, дотримуємося усіх гігієнічних норм та стандартів.

Під час коронавірусних заходів наше підприємство надає можливість скористатись безкоштовною доставкою наших смаколиків до ваших домівок дотримуючись усіх гігієнічних вимог. Ми відповідаємо за свою продукцію, і завжди будемо старатися, щоб було смачніше.

Щоб зробити замовлення, долучайтесь до нашої спільноти у вайбер. Тут представлено весь асортимент продукції. Ви можете обрати те, що найбільше до вподоби, оформити замовлення за вказаною інструкцією або ж зателефонувати за номером +38066-964-22-80, і вам нададуть необхідну консультацію та допоможуть з вибором та домовляться про доставку.

Максим Головко