Весняний флешмоб пропаганди любові та допомозі українській природі організувала всеукраїнська спільнота “Мисливці, Риболови та Біозахисники”, коріння якої – з Вінниччини!

-Саме тому ми розробили спеціальні бігборди, де чітко вказано – Справжні українські Мисливці, Риболови та Природозахисники – це не браконьєри, а вірні та віддані друзі природи! Бігборди присвячені боротьбі із браконьєрством, профілактиці незаконного добування тварин, птахів та риб на землі, у повітрі та воді, протидії нищівним лісовим пожежам. Вони несуть велику та вагому виховну мету серед населення! Завдяки зусиллям усіх наших однодумців, друзів та небайдужих громадян, такі постери з’явились вже у багатьох українських містах, селах, селищах, зупинках громадського транспорту, місцях відпочинку.

Але весна вже не за горами! Тож питання протидії браконьєрству, лісовим пожежам та іншої природоохоронної тематики знову будуть надзвичайно гострими та актуальними! Саме тому ми закликаємо усіх бажаючих допомогти рідній українській природі не гарними словами, а гарними справами приєднатись до встановлення банерів! Та й внести свій посильний вклад у благородну справу допомозі нашим лісам, полям, озерам, річкам, тваринам, птахам та рибам! Нам усім треба завжди виховувати серед наших громадян, особливо серед дітей та підростаючого покоління, любов до природи! А природа віддячить! Вона ніколи не забуває добро!Ми просимо усіх українських мисливців, рибалок, любителів активного та гарного відпочинку на природі та усіх, хто хоче та бажає допомогти, хто знає місця, де цей банер буде добре видно, де його побачать якнайбільше людей, звертатись до нас із пропозиціями! Можливо, це буде центральна площа міста, пляж на березі річки або моря, автошлях, мальовничий лісовий куточок чи багаті дичиною угіддя! Ми розглянемо будь-яку обґрунтовану пропозицію! Давайте разом робити добрі справи та допомагати рідній природі!

– повідомили нам у пресслужбі ГО «Мисливці, Риболови та Біозахисники».

Свої ідеї та пропозиції, фотографії можете надсилати на електронну пошту: bezuglyybezik@gmail.com або на нашу сторінку у «Фейсбук!» –

https://www.facebook.com/groups/273028374081654

Валентина Лісова