– Ми спільно із вінницькими лісівниками придбали та зібрали близько 100 кілограмів кукурудзи, зерна та овочів, що будуть корисні для тварин у наших угіддях. Особливо – для зайців, козуль й кабанів у такий досить непростий для них час. Це ж закінчення зими та початок весни… Разом із нашим товаришем, колегою та однодумцем – мисливствознавцем ДП «Вінницький лісгосп» Сергієм Діденком ми провели підгодівлю тварин в угіддях Гніванського лісництва. Лишили усі смаколики у годівницях!

Допомагав нам й майстер лісу лісництва Анатолій Крижанівський, – розповіли «МРБ-шники» Микола Березовський та Віталій Яринчак. – Сподіваємось, що тварини залюбки харчуватимуться ласощами та вітамінами! Шкода, звісно, що кабани та козулі не вміють розмовляти, тож не зможуть нам подякувати! Але природа не забуває добро та обов’язково віддячить усім нам за добрі справи!

Звісно, ми й надалі продовжимо усі заходи із допомозі рідній природі. Щиро вдячні вінницьким лісівникам за всебічну підтримку та допомогу у спільній благій справі!

Цю добру справу ГО «МРБ» зробило у тісній співпраці із нашими друзями із Вінницького держлісгоспу. І саме така дружня та плідна співпраця громадських активістів-природоохоронців із професійними лісівниками є головною запорукою того, що наші ліси, поля, річки та озера будуть завжди багатими тваринами, птахами та рибою.

Валентина Лісова