Однак, пізніше на брифінгу Лариса Мороз уточнила:

– Я перехворіла на коранавірус і маю достатньо антитіл, тому своє першочергове право на щеплення можу делегувати колегам, які ще не хворіли і знаходяться у зоні ризику. Однак пізніше я обов’язково зроблю щеплення.

– Після цього, медики 1-ї інфекційної лікарні попросили повернутись до них бригаду, щоб все таки вакцинуватись. – Підкреслила Наталія Заболотна , перший заступник голови ОДА.

– Вінниччина отримала 17 800 доз вакцин, це кількість передбачена для двох хвиль вакцинації, бо через 28 днів після першого щеплення потрібно робити друге, тільки тоді можливий 90-відсотковий ефект, як гарантує виробник, – повідомила перший заступник голови Вінницької ОДА Наталя Заболотна. – Першочергово від ковіду вакцинуються медики, які працюють із хворими на коронавірус. Уже заявили про готовність вакцинуватися лікарі, середній та молодший медперсонал багатьох лікарень Вінниці та області, які бажають вакцинуватись. Якщо на одну дозу, яка передбачає 10 щеплень, буде недостатньо пацієнтів, то вже прийняте, на рівні міністерства, рішення про можливість вакцинації серед відомих громадських діячів, спортсменів, які мають показувати приклад для наслідування. Тому ми будемо пропонувати вакцинуватись цим людям

Я та моя сім’я буде однозначно вакцинуватись, як тільки випаде такий шанс.