Міні-сенсацією завершився фінальний етап чемпіонату області з футзалу серед юнаків 2008-2009 р.н., який пройшов у СК «Колос». Наймолодша команда-учасниця, ДЮСШ Могилева-Подільського, здобула срібні нагороди. Вона складалася переважно із гравців 2010-2011 р.н. Тобто із молодших на кілька років за своїх суперників.
На першому етапі турніру стартували 35 команд, до фінальної частини дійшли вісім із них. Фіналістів розбили на дві підгрупи. У одній три перемоги із мінімальним рахунком здобула ДЮСШ Могилева-Подільського.

В фіналі суперник у Могилева був прогнозованим. Це команда ОДЮСШ Блохіна-Бєланова, що в групі здобула три «сухих» перемоги. Перший тайм фіналу виявився напруженим. По ходу рахунок був 2:1 на користь вінничан, але «шальки терезів» постійно коливалися. В підсумку фаворити підтвердили свій клас. ОДЮСШ Блохіна-Бєланова перемогла із рахунком 5:1.

– Апетит приходить під час їжі. Спочатку, як наймолодша команда, ми лише хотіли прийняти участь. Згодом розігралися і здобули медалі. Наша команда нерідко грає проти старших. Бо через обмежене фінансування не маємо можливості готувати команди всіх вікових груп, – сказав тренер команди ДЮСШ Могилева-Подільського Євген Шпаркій.

В поєдинку за бронзові медалі ДЮСШ Ямполя вже першого тайму вела у ДЮСШ Калинівки із рахунком 4:0. Після перерви ямпільчани впевнено довели цю перевагу до перемоги – 7:3.
Призери були нагороджені Кубками, медалями і грамотами обласної Асоціації футболу. Церемонію провів спортивний директор обласної Асоціації футболу Ігор Павленко.